Koulunkäyntiohjaaja, Kempeleen kunta
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 28.6.2024
  • Hae viimeistään 15.8.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Kempeleen kunnassa on haettavana perusopetuksen kaksi toistaiseksi täytettävää koulunkäyntiohjaajan osa-aikaista tehtävää. Sijoituspaikka on Ylikylän koulu ja tehtävät sijoittuvat pääosin yläkoulun oppilaiden ohjaukseen.

Tehtävään valittavalta toivomme koulunkäynnin ja aamu- ja iltapäivätoiminnan ohjaajan tutkintoa tai muuta tehtävään soveltuvaa ammatillista koulutusta. Kiinnostus oppilaan ohjaamiseen ja kyky toimia nuorten kanssa on keskeistä tehtävän täyttämisen perustana. Arvostamme hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja sekä joustavuutta.

Ylikylän koulu on peruskoulu, jossa opiskelevat 1.-9. luokat. Aktiivisen tiimitoiminnan avulla suuri koulu on saatu toimimaan pienemmissä yksiköissä, joissa jokaisella on oma aktiivinen roolinsa ja turvallinen paikkansa. Hyvinvointi on keskeinen osa koulun toimintakulttuuria kaikilla tasoilla.

Tutustu koulumme toimintaan Instagramissa @ylikylankoulu_kempele sekä nettisivuillamme https://www.kempele.fi/varhaiskasvatus-ja-opetus/perusopetus/ylikyla.html

Ylikylän koulussa kasvaa oppilaita, jotka oppivat tuntemaan omat vahvuutensa ja pystyvät kasvamaan täyteen mittaansa turvallisessa yhteisössä, luottavaisina tulevaisuutensa ja oman polkunsa löytämiseen.

Tehtävässä noudatetaan 6 kk koeaikaa. Valitun on ennen tehtävän vastaanottamista esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus ja lain 504/2002 mukainen rikostaustaote. Koulunkäyntiohjaajan tehtävä on osa-aikainen 30 h/ vko.

Hakemus jätetään sähköisesti osoitteessa www.kempele.fi/tyopaikat. Hakuaika päättyy 15.8.2024 klo.15.00.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://www.kuntarekry.fi/tyoavain/600543/fi_FI