Lähihoitaja, lyhytaikaisyksikkö Markunkoti, Ikaal, Pirkanmaan hyvinvointialue
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 28.6.2024
  • Hae viimeistään 14.7.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Markunkoti on 10 paikkainen lyhytaikaisyksikkö, joka sijaitsee Ikaalisten keskustassa, sote-keskuksen yhteydessä. Asiakkaamme ovat pääsääntöisesti iäkkäitä omaishoidon tai kotihoidon asiakkaita, ja meille voi saapua akuutisti hoivapaikkaa tarvitseva tai kotihoidon asiakas, kun kotona asuminen on heikentynyt ja kotona pärjäämistä on tarve arvioida uudelleen. Lisäksi meille tullaan myös omaishoidon vapaiden ajaksi. Asiakkaittemme jaksojen pituudet vaihtelevat tarpeen mukaan. Toimintamme on muuttunut kolmivuoroiseksi Ikaalisten sairaalan päätettyä toimintansa. Teemme aktiivisesti yhteistyötä asiakasohjauksen, sosiaalihuollon, kotihoidon sekä eri terveyspalvelujen tuottajien kanssa.

Meillä pääset:
o osaksi aktiivista ja ammattitaitoista työyhteisöä, jolle tärkeintä on tukea jaksohoidossa käyviä asiakkaita ja heidän läheisiään mielekkääseen elämään
o vaikuttamaan asiakastyöhön ja työtapojen kehittämiseen
o jakamaan ammattitaitoasi ja osaamistasi laajemminkin työyhteisön käyttöön.

Yhteisenä tavoitteenamme on ikääntyneiden toimintakyvyn ja hyvinvoinnin kokonaisvaltainen edistäminen asiakkaan voimavarat huomioiden ja hänen osallisuuttaa edistäen. Yksikössämme yöhoitaja työskentelee yksin. Lisäksi saat käyttöösi työsuhde-etumme kuten vuosittaisen liikunta-, kulttuuri-, työmatka- ja hyvinvointiedun Epassilla, työnantajan lounasedun ja tyhy- sekä Virkisty Vapaalla ry:n toimintaa.

Kelpoisuusehtona on lähihoitajan tutkinto tai aikaisempi vastaava tutkinto ja rekisteröinti sosiaali- ja terveydenhuollon ammattihenkilörekisteriin (JulkiTerhikki/JulkiSuosikki). Edellytämme Love-lääkehoidon verkkotestin (LOP, PKV ja KIPU1) hyväksyttyä suorittamista ennen työsuhteen alkamista. Arvostamme aikaisempaa kokemusta ikäihmisten palveluista, kykyä itsenäiseen työskentelyyn, tahtoa oman ammattitaidon ja työyhteisön kehittämiseen, joustavuutta ja hyviä tiimi- ja yhteistyötaitoja.

Sovimme aloituksesta kanssasi erikseen ja tehtävä on määräaikainen 31.10.2024 asti. Tehtävässä on koeaika, joka on puolet työsuhteen kestosta. Työaika on kokoaikatyö, jaksotyö ja pääsääntöisesti yötyötä. Edellytämme rikosrekisterilain 6 §:n 4 momentin mukaista rikosrekisteriotteen esittämistä ennen työsuhteen alkamista ja lisäksi tartuntatautilain (1227/2016) 48 §:n mukaista rokotesuojaa.

Olisiko tämä sinun paikkasi? Jätä hakemuksesi ilmoituksella olevan painikkeen kautta ja tule osaksi mukavaa työyhteisöämme! Lisätietoja voit kysyä Susannalta. Toimi pian, sillä haastattelemme jo hakuaikana, ja valinnat tehdään heti sopivien tekijöiden löydyttyä.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://www.kuntarekry.fi/tyoavain/Pirha-01-2478-24/fi_FI