Kaivinkoneenkuljettaja, Henkilöstöliiga Pirkanmaa Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 28.6.2024
  • Hae viimeistään 13.7.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Haemme kaivinkoneenkuljettajaa asiakkaallemme Länsi-Pirkanmaan alueelle!

Työn kuvaus

Tässä työssä tehtävänä on kaivinkonekuskin pääosin piharakentamisen ja muun kaivuu työn parissa, satunnaisesti täytyy myös työskennellä koneen ulkopuolellakin. Käytössä on 4-30t 3D ja ei 3D koneita. Työtä tehdään Ma - Pe klo 07-15.30, satunnaisia vklp töitä voi olla. Kohteet sijaitsevat pääasiassa Nokia, Tampere ja Ylöjärven alueilla. Työsuhde solmitaan aluksi määräaikaisena Henkilöstöliigan kanssa, mutta myöhemmin on tavoitteena vakinaistaa tekijä asiakkaan kirjoille.

Odotamme sinulta

Aikaisempaa kokemusta kaivinkoneella työskentelystä ja valmiutta välillä olla koneen ulkopuolellakin. Työturvallisuuskortti vaaditaan ja työkielenä on Suomi.

Tarjoamme

Mukavan ja vaihtelevan työn hyvässä porukassa ja Henkilöstöliiga takaa aina luotettavat palkkahallintopalvelut. Lisäksi Henkilöstöliigan työntekijä saa oman yhteyshenkilön, jonka kautta työhön liittyvä asioiminen hoidetaan.

Hakumenettely:

Toivottavasti kiinnostuit tehtävästä! Jätä yhteystietosi helposti parissa minuutissa, niin olemme sinuun yhteydessä kolmen arkipäivän sisällä. Lisätietoja tehtävästä antaa Niilo Evikoski, 040 580 2868, niilo.evikoski@henkilostoliiga.fi.

Henkilöstöliiga:

Henkilöstöliiga on Etelä-Suomen vahvimpia henkilöstöpalvelualan yrityksiä. Satojen työntekijöidemme joukosta löytyy teollisuuden, logistiikan- ja kiinteistöalan osaajia, sekä toimistotyön ja palvelualan työntekijöitä. Olemme aktiivinen asiantuntijayritys ja tavoitteenamme on saada työntekijämme viihtymään. Henkilöstöliiga on Henkilöstöpalvelualanyritysten liiton jäsen. Henkilöstömme on vakuutettu Pohjolassa tapaturmien varalta ja työterveyshuolto on järjestetty Mehiläisessä.

Vuoden 2023 Henkilöstöliigan työtyytyväisyyskyselyssä saimme kiitosta työntekijöiltämme tasa-arvoisesta ja yhdenmukaisesta kohtelusta ja mieluisista työtehtävistä. Lisäksi saimme positiivista palautetta myös Henkilöstöliigan, vuokratyöntekijöiden ja asiakasyritysten välisestä, hyvin toimivasta yhteistyöstä.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta http://henkilostoliiga.likeit.fi/apply/20360003