Ohjaaja (Ahokoti, Jyväskylä), Keski-Suomen hyvinvointialue
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 28.6.2024
  • Hae viimeistään 17.7.2024
  • Palkkaus: 2407,34€/kk
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Tule työkaveriksemme Ahokotiin! Haemme vakituiseen tehtävään

OHJAAJAA

Ahokoti on ympärivuorokautinen asumisyksikkö, jossa asuu vakituisesti 12 kehitysvammaista aikuista. Ahokodin ryhmäkodin kanssa samassa kiinteistössä sijaitsee kuusi tukiasuntoa kehitysvammaisille aikuisille. Tukiasukkaat saavat tarvitsemansa tuen Ahokodin tukiasumisen ohjaajilta. Etsimme luotettavaa ja reipasta työntekijää ohjaajan tehtäviin Ahokodin tehostetun palveluasumisen ryhmäkodille sekä sen tuen piiriin kuuluville tukiasunnoille.

Tarjoamme aloitteelliselle ja hyvät vuorovaikutustaidot omaavalle sosiaali- ja terveydenhuollon ammattilaiselle työn innostuneessa tiimissä, jonka arjessa yksikään päivä ei taatusti ole toisen kaltainen.

Työ sisältää perushoidollisia, ohjauksellisia ja kasvatuksellisia tehtäviä sekä nimettyjä vastuutehtäviä. Työ on jaksotyötä (kolmivuorotyö). Ohjaajalta vaaditaan tehtävässä kykyä kohdata ja ohjata eri-ikäisiä ja erilaista yksilöllistä tukea tarvitsevia henkilöitä. Keskeisenä tehtävänä on tukea ja vahvistaa asiakkaiden itsemääräämisoikeutta sekä itsenäistä arjen hallintaa ja toimintakykyä. Arvostamme kokemusta kehitysvammaisten parissa työskentelystä sekä vaihtoehtoisten ja korvaavien kommunikaatiomenetelmien osaamista.

Käytössämme on Intro-perehdytysjärjestelmä ja nimeämme sinulle oman perehdyttäjän. Kokonaisuutena kuitenkin koko tiimi huolehtii siitä, että pääset mukaan porukkaamme. Perehdytys suunnitellaan osaamisesi mukaan, joten voit olla jo kokenut tai urasi alussa oleva sosiaalityön ammattilainen.

Panostamme työntekijöidemme hyvinvointiin tarjoamalla liikunta-, kulttuuri- ja hyvinvointipalvelut kattavan hyvinvointiedun. Lisäksi henkilökortillasi pääset hyödyntämään erilaisia yritysalennuksia, joita hyvinvointialueellamme on jo pitkä lista!

Työyhteisömme mielestä meille kannatta tulla töihin, koska:

- meillä ehtii tekemään työnsä hyvin
- meillä on ihanat asukkaat
- meillä on rento ja huumorintajuinen ilmapiiri

Kelpoisuusehtona on sosiaali- ja terveysalan perustutkinto tai sosiaalialan AMK-tutkinto tai aiempi opistoasteen tutkinto. Hakijalla tulee olla Valvirassa rekisteröinti ammattihenkilönä toimimisesta. Edellytämme tehtävässä tartuntatautilain 48 §:n mukaista soveltuvuutta, joka tulee osoittaa hyväksytysti sekä hygieniapassia ja ajantasaista lääkehoitosuunnitelman mukaista lääkehoidon osaamista tai niiden suorittamista työsuhteen alussa.

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät Sosiaali- ja terveydenhuollon työ- ja virkaehtosopimuksen mukaisesti (SOTE-sopimus). Työsuhteessa noudatetaan koeaikaa.

Haastattelemme jo hakuaikana hakijoita.

Lämpimästi tervetuloa työkaveriksi!
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://www.kuntarekry.fi/tyoavain/611820/fi_FI