Laitoshuoltaja / Vakituinen varahenkilö VKS, TeeSe Botnia Oy Ab
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 27.6.2024
  • Hae viimeistään 21.7.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Sujuvan arjen puolesta

TeeSe Botnia Oy Ab on vastuullinen ja kehittyvä monialayhtiö, joka tarjoaa asiakkailleen kattavia puhdistus-, ruoka- sekä kiinteistö- ja logistiikkapalveluita.

TeeSe Botnian puhdistuspalvelun ammattitaitoinen henkilöstö huolehtii tuhansien neliöiden puhtaudesta ja asiakastyytyväisyydestä, joka pohjautuu hyvään asiakastuntemukseen ja ymmärrykseen asiakkaan toiminnasta. Tarjoamme puhdistuspalveluja Vaasan kaupungille muun muassa päiväkodeissa, kouluissa, kulttuuritiloissa, toimistoissa sekä liikelaitoksissa. Lisäksi huolehdimme esimerkiksi sairaaloiden, terveysasemien sekä palvelutalojen puhtaanapidosta Pohjanmaan hyvinvointialueella.

Olisitko sinä meidän tiimin uusin tulokas?

Haemme laitoshuoltajaa vakituiseksi varahenkilöksi hoitamaan puhdistuspalveluiden puhtaanapitotehtäviä Vaasan keskussairaalaan. Työsuhde on vakituinen ja työaika on kokoaikainen 38,25h/vko. Työvuorot ovat ma-su klo 06.30-21.00 välillä, kohteen työajoista riippuen. Tässä tehtävässä pääset vaihtelevaan työhön, sillä työkohteesi ei ole aina sama, vaan vakituisen varahenkilön työnkuvaan kuuluu vuosilomien sekä muiden poissaolojen sijaistus esim. vuodeosastoilla ja toimenpideyksiköissä työnjohtajan ja ohjaajan organisoimana. Tuotamme siivouspalveluita asiakkaan tarpeen mukaan ja työnkuvaasi kuuluu myös osastoilla tehtäviä ruokahuolto- ja vuodehuoltotehtäviä, apuvälineiden- ja hoitovälineiden puhdistusta sekä perussiivousta. Toivomme valitun henkilön aloittavan työsuhteessa 1.8.2024 tai sopimuksen mukaan.

Toivomme hakijalta motivoituneisuutta puhdistusalaa ja työntekoa kohtaan. Kokemus laitoshuoltajan työstä on eduksi, mutta meille ei ole ongelma vaikka olisit uusi alalla, sillä opetamme sinulle ammattimaisen siivouksen sekä työmenetelmien ja työvälineiden sujuvan käytön. Henkilönä olet iloinen, reipas, oma-aloitteinen, innokas oppimaan uutta ja omaat hyvät asiakaspalvelu- ja vuorovaikutustaidot. Lisäksi pystyt työskentelemään niin itsenäisesti kun ryhmässäkin. Työtehtävän hoito edellyttää riittävää suomen kielen taitoa ja ruotsin kielen osaamisen katsomme eduksi. Tilanteet voivat muuttua nopeastikin, joten on tärkeää, että osaat organisoida oman työpäiväsi sen mukaisesti. Lisäksi noudatat työssäsi annettuja ohjeita ja tulet töihin sovitusti. Valitulla henkilöllä tulee olla voimassa tartuntatautilain 48§ mukainen rokotussuoja.

Tarjoamme sinulle hyvän perehdytyksen, luotettavan työnantajan, monipuolisen ja vaihtelevan tehtävänkuvan sekä mukavat työkaverit. Saat käyttöösi hyvät työvälineet työsi hoitamisen tueksi sekä mahdollisuuden oppisopimukseen, mikäli haluat saada siivousalalle koulutuksen työnteon yhteydessä. Tässä tehtävässä pääset takuulla niin ylläpitämään kun kehittämäänkin omaa ammattitaitoasi! Tarjoamme ison organisaation edut ja me myös koulutamme henkilöstöämme. Valtaosa meidän työnjohtajistamme ja ohjaajista on kasvanut vastuulliseen rooliinsa laitoshuoltajan työtehtävän kautta, joten rohkenemme sanoa, että meillä sinulla on mahdollisuus myös hyvään urakehitykseen!

Olisiko tämä juuri sinun paikkasi? Hae rohkeasti mukaan lähettämällä hakemuksesi pikimmiten, viimeistään kuitenkin 21.7.2024. Huomioithan, että hakijoita haastatellaan jo hakuaikana ja täytämme tehtävän sopivan henkilön löydyttyä.

Mahdollisiin kysymyksiisi vastaa: Puhdistuspalveluiden työnjohtaja Sinikka Malinen ja ohjaaja Paula Salminen puh. 040-6639768 / etunimi.sukunimi@teese.fi
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://teese.rekrytointi.com/paikat/index.php?o=A_A&jid=156&jbid=15