Erityiskoulunkäynninohjaaja, Puistolanraitin ala-, Helsingin kaupunki
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 27.6.2024
  • Hae viimeistään 26.7.2024
  • Palkkaus: 2539,11€/kk
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Helsingin kaupungin kasvatuksen ja koulutuksen toimiala - maailman paras ja yhdenvertaisin paikka oppia!

Olemme kansainvälisesti arvostettu opetuksen toteuttaja. Koulun ja sen lähiympäristön lisäksi koko kaupunki on oppimisympäristömme. Meillä korostuvat hyvät vuorovaikutus- ja yhteistyötaidot. Tule mukaan kasvattamaan tulevaisuutta yhdessä osaavan työyhteisön kanssa!

Haemme yhteisölliseen ja ammattitaitoiseen joukkoomme erityiskoulunkäynninohjaajaa Puistolanraitin ala-asteen kouluun. Meillä on hyvä yhdessä tekemisen meininki ja meillä viihdytään!

Puistolanraitin ala-asteen koulu on koulu kaikille. Koulussamme tarjotaan opetusta niin lähialueen lapsille kuin keskitettyjen palvelujen pienryhmille. Koulu koostuu kahdesta toimipisteestä sekä erillisestä TOI-opetuksen rakennuksesta. Koulussa opiskelee yhteensä n. 470 oppilasta.

Erityiskoulunkäynninohjaajan työn tavoitteena on oppijan ohjaaminen ja tukeminen koulunkäynnin- ja oppimisprosessin eri vaiheissa. Erityiskoulunkäynninohjaajan tehtävään kuuluu vaikeasti kehitysvammaisten lasten ohjaaminen toiminta-alueittaisessa opetuksessa sekä kehitysvammaisten iltapäivätoiminnassa. Ryhmässä on kuusi lasta, viisi ohjaajaa ja opettaja. TOI-opetuksen luokkia on kaksi ja luokat tekevät tiivistä ja joustavaa yhteistyötä keskenään. Luokat sijaitsevat erillisessä rakennuksessa, jonka tilat ovat melko uudet ja asianmukaiset sekä suunniteltu juuri TOI-opetusta varten.

Erityiskoulunkäynniniohjaaja palkataan 38 h 15 min viikkotunnin työajalle. Tehtävä on kokopäiväinen.

Täyden työajan palkka on 2539,11 €/kk ja lisäksi palkkaan kuuluu mahdolliset KVTES:n mukaiset lisät.

Tarjoamme sinulle mukavan työyhteisön, suuren työnantajan monipuoliset henkilöstöedut, kuten kattavan työterveyshuollon, koulutusmahdollisuuksia ja tukea työmatkoihin.

Kelpoisuusehto:

Kelpoisuusehtona on lähihoitajan tutkinto tai muu soveltuva vähintään toisen asteen ammatillinen perustutkinto sekä lääkehoidon osaamista.

Tehtävään otettavan tulee toimittaa itseään koskeva lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002) tarkoittama rekisteriote.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://www.hel.fi/fi/avoimet-tyopaikat/avoimet-tyopaikat/KASKO-01-883-24