Senior Project Manager, Prohoc Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 27.6.2024
  • Hae viimeistään 10.7.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Prohocilla laitamme sinut etusijalle ja autamme sinua olemaan itsesi paras versio. Olemme yritys, jota voit kutsua kodiksi.

Senior Project Manager

Haemme useampaa kokenutta teollisuuden projekteissa marinoitunutta projektipäällikköä asiakkaidemme projekteihin eri teollisuuden aloille.

Sinun sijaintisi: Suomi

Työmahdollisuuksia löytyy esimerkiksi voimalaitosten parissa, paperi- ja selluteollisuudessa, prosessiteollisuudessa sekä laitetoimittajien leivissä.

Resursoimme myös uusiutuvien energialähteiden tuottamiseen ja varastointiin liittyviä projekteja ja etsimme tekijöitä tehtäviin, joita kukaan ei ole aiemmin tehnyt.

Projektien toimitus: ympäri maailman

Työpisteesi tulisi olemaan Suomessa, mutta projektien toimitus saattaa olla kaukana Suomen rajojen ulkopuolella, jolloin matkustushalukkuus on hyödyksi.

Miksi hakea?

Projektit ovat organisaatioltaan, mittaluokaltaan sekä kestoltaan vaihtelevia. Pienemmän mittaluokan projekteissa saat mahdollisuuden tehdä töitä laaja-alaisesti ja välillä kädet hieman enemmänkin savessa, kun taas osalla asiakkuuksista on tarve tekijälle, joka pyörittää useampaa kymmenien miljoonien projektia kerralla.

Me Prohocilla tarjoamme sinulle mahdollisuuden työskennellä erilaisissa haastavissa teollisissa projekteissa ja kehittää uraasi haluamaasi suuntaan. Tarjoamme sinulle parasta mahdollista palvelua kaikissa työsuhteeseen liittyvissä asioissa, jotta sinä voit keskittyä työhösi.

Tähän ilmoitukseen vastaamalla, maanantaihin 29.7.2024 mennessä, voit osoittaa kiinnostusta keskustelun aloitukselle. Olemme tehtävistä kiinnostuneihin yhteydessä viimeistään elokuun 2024 alussa.

Tervetuloa loistamaan projektien maailmassa!

Prohoc on monipuolinen teollisuuden palvelukumppani, joka tukee asiakkaidensa kasvua työmaarakentamisesta ja projektitoimituksista aina tuotantoon ja kunnossapitoon asti.

Meillä ihmiset ovat etusijalla, huippuosaamiseen sitoutuneita tiimipelaajia, joita ohjaa huolellisuus. Siksi korostamme suuresti ihmisiämme. Vain hyvinvoiva henkilöstö voi olla parhaita versioita itsestään ja tuottaa parhaat mahdolliset tulokset. Edistämme hyvinvointikulttuuria, koska tiedämme, että välittäminen vahvistaa kasvua.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://careers.prohoc.fi/jobs/4674232-senior-project-manager