Keittiötaitoinen ravintolatyöntekijä, Jyväskylä, TOTAL-Henkilöstöpalvelut Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 27.6.2024
  • Hae viimeistään 29.7.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Etsitkö uusia tuulia ravintola-alan työrintamalla?

Nappaa tästä itsellesi työ sellaisesta paikasta, jossa harvoin on avoimia pestejä!

Etsimme nyt asiakkaallemme vakituista ja kokoaikaista keittiötaitoista ravintolatyöntekijää Jyväskylään henkilöstöravintolaan. Työtehtäviisi voivat kuulua kaikki lounasravintolan monipuoliset tehtävät niin ruoan valmistuksen, kassan, asiakaspalvelun, pöytien siivoamisen kuin astiahuollon parissa. Työtehtäviä kierrätetään, jotta työ pysyy mielekkäänä. Työvuorot sijoittuvat pääasiassa arkipäiville klo 6.30-14.30 välille. Välillä apuasi voidaan tarvita myös edustus- ja iltatilaisuuksissa sekä tilaustarjoiluissa, jotka saattavat olla myös viikonloppuisin.

Työ edellyttää hygieniapassia ja sujavaa suomen kielen taitoa. Eduksi katsotaan aiempi kokemus vastaavista tehtävistä, kuten lounasbuffan parissa työskentelystä. Hakijalta toivotaan kokemusta ruoan valmistuksesta, sillä ajatuksena on, että tuleva työntekijä pystyy tuuraamaan myös pääkokkia tarvittaessa. Kaikkiin tehtäviin koulutetaan, neuvotaan ja perehdytetään hyvin. Olethan oma-aloitteinen ja motivoitunut sekä palvelet asiakkaat aina hymyssä suin. Tehtävään etsitään henkilöä, joka on aurinkoinen ja iloinen työkaveri.

Tällä kivalla työpaikalla sinua odottaa muutaman henkilön hyvän tuulinen tiimi. Lounastajia käy päivässä reilu 100 henkilöä, joista suurin osa on samoja ihmisiä päivittäin eli asiakkaiden kanssa tulee tutuiksi. Paikkaa pidetään hyvänä työpaikkana ja asiakkaat arvostavat ravintolan henkilökuntaa sekä ruoan erinomaista tasoa. Työpaikka tarjoaa työsuhde-etuna ravintoedun lounaasta sekä aamupuuron. Heillä onkin tapana syödä aina aamiainen ja lounas yhdessä.

Tarjoamme Sinulle:

- Vaihtelevan työnkuvan

- Kokoaikaisen ja vakituisen työsuhteen

- Kivan työtiimin, johon hypätä mukaan

Toivomme Sinulta:

- Toimeen tarttuvaa otetta

- Reipasta asennetta työhön

- Sitoutuneisuutta työtä kohtaan

Työsuhteeseen sovelletaan matkailu-, ravintola- ja vapaa-ajan työehtosopimusta, kokemus huomioiden. Tunnistatko itsesi ahkeraksi ja aktiiviseksi työntekijäksi? Mikäli kiinnostuit, laita hakemuksesi tulemaan nettisivuiltamme! Lisätietoa voit tarvittaessa kysyä Janilta p. 040 127 2265 tai jani@totalhenkilostopalvelut.fi.

Please note that fluent Finnish is required in this position.

Jätä työnhaku meidän huoleksemme

Total-Henkilöstöpalvelut on henkilöstötalo, joka pyrkii edistämään ja lisäämään pidempikestoisia työsuhteita. Olemme keskittyneet laadukkaaseen ja pitkäjänteiseen yhteistyöhön asiakasyritystemme kanssa, mikä mahdollistaa pidempiaikaisten työsuhteiden tarjonnan ja usein vakinaistumisen mahdollisuuden työnhakijoillemme. Työllistämme vuosittain satoja osaajia asiakkaillemme, useille eri aloille. Toimimme paikallisesti Pirkanmaalla, Keski-Suomessa ja Itä-Suomessa.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta http://totalhp.likeit.fi/apply/1989767