Varhaiskasvatuksen opettaja, Yli-Maarian päiväkot, Turun kaupunki
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 27.6.2024
  • Hae viimeistään 10.7.2024
  • Palkkaus: 2824.79€/kk
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Yli-Maarian päiväkodissa toimii samoissa tiloissa kaksi alle 3- vuotiaiden 8 lapsen ryhmää. Ryhmät tekevät tiivistä yhteistyötä, mutta struktuuri on rakenettu niiin, että ryhmät toimivat omissa pienryhmissään mahdollisimman paljon. Toisessa ryhmässä työskentelee varhaiskasvatuksen sosionomi ja lastenhoitaja, toisessa varhaiskasvatuksen opettaja ja lastenhoitaja. Varhaiskasvatuksen opettajalla ja sosionomilla on yhteinen pedagoginen vastuu ryhmien toiminnan suunnittelusta ja arvioinnista.

Yli-Maarian päiväkoti on osa Ypsilonin monitoimitaloa. Talossa toimii kuusi varhaiskasvatuksen ryhmää. Päiväkoti sijaitsee pohjoisella pientaloalueella. Varhaiskasvatuksen tilojen lisäksi hyödynnämme lähiympäristön leikkipuistoja ja metsiä.

Sinulta toivomme vahvaa pedagogista työotetta, hyviä vuorovaikutustaitoja ja tiimityöskentelytaitoa. Tullessasi saat työstä motivoituneen, innostuneen työyhteisön, jossa toimivat pienryhmät ja vasun mukainen pedagogiikka.

Oletko etsimämme henkilö? Ota rohkeasti yhteyttä ja lähetä hakemus.
Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana.

Kelpoisuusvaatimus määräytyy varhaiskasvatuslain (540/2018) § 26 / § 27 mukaan.

Tehtävään valitun on toimitettava rikosrekisterilain 6 § 2 momentissa tarkoitettu rikosrekisteriote.

Työsuhde-etuina Turun kaupunki tarjoaa mm.:
- monipuolisia koulutuksia
- Fölin työmatkakortin edullisempiin bussimatkoihin
- Tyky-rannekkeen Turun kaupungin liikunta- ja kulttuuripalveluihin

Tasa-arvon ja yhdenvertaisuuden edistämiseksi Turun kaupunki suosii anonyymiä rekrytointia. Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että rekrytointiprosessin ensimmäisessä vaiheessa työhakemuksen avoimiin kysymyksiin ei tule sisällyttää tietoja esim. iästä, äidinkielestä tai sukupuolesta. Vaikka osaa tiedoista taustatiedoissa kysytään, nämä tiedot eivät näy rekrytoivalle lähijohtajalle anonyymissä hakijaraportissa. Anonyymin rekrytoinnin tavoitteena on kohdentaa huomio hakijan ammatilliseen osaamiseen sekä työkokemukseen.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://www.kuntarekry.fi/tyoavain/TKU00-40-1057-24/fi_FI