Kädentaidot ja taiteenperusopetus suunnittelijaop, Joutsan kunta
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 27.6.2024
  • Hae viimeistään 11.8.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Puulan seutuopisto on Joutsassa, Kangasniemellä ja Toivakassa toimiva seudullinen kansalaisopisto. Annamme taiteen perusopetusta käsityössä (kuvataidepainotteinen) ja musiikissa, minkä lisäksi opetusta järjestetään monipuolisesti vapaassa sivistystyössä. Vuosittain järjestämme noin 9 000 opetustuntia. Vakituista henkilöstöä opistossa ovat rehtori, toimistosihteeri, osa-aikainen opistosihteeri ja kolme opettajaa. Tämän lisäksi opistossamme työskentelee noin 90 tuntiopettajaa.

Suunnittelijaopettajan tehtävä on taiteen perusopetuksen (kuvataidekoulu) ja vapaan sivistystyön käsityön ja kuvataideopintojen suunnittelussa, koordinoinnissa ja kehittämisessä. Suunnittelijaopettajan opetustehtävät ovat lasten ja nuorten sekä aikuisten kuvataidekoulussa ja vapaassa sivistystyössä.

Suunnittelijaopettaja suunnittelee vastuualueensa kokonaisuuden, ohjaa tuntiopettajia, osallistuu koko opiston pedagogiseen kehittämiseen, opetussuunnitelmatyöhön sekä arviointiin ja vastaa osaltaan näyttelyjen valmistelusta. Vuosityöaika on 1200 tuntia, josta oma opetusvelvollisuus on korkeintaan 580 tuntia. Tehtäväkohtainen palkka määräytyy OVTES:n liitteen F 12 mukaan. Tehtävän täyttämisessä noudatetaan kuuden (6) kuukauden koeaikaa.

Suunnittelijaopettajalta edellytetään soveltuvaa korkeakoulututkintoa ja opettajan pedagogisia opintoja (asetus 1998/986). Arvostamme hakijan monipuolista käsityön ja kuvataiteen osaamista, taiteen perusopetuksesta ja kansalaisopisto-opetuksesta hankittua kokemusta, tiimityötaitoja ja erilaisten pedagogisten menetelmien hallintaa. Lisäksi katsomme eduksi digitaalisten oppimisympäristöjen tuntemuksen. Opiston seutumaisen rakenteen vuoksi suunnittelijaopettajalla tulee olla mahdollisuus oman auton käyttöön. Kelpoisuuden puuttuessa tehtävä voidaan täyttää määräaikaisena (31.7.2025 saakka). Palkkaus ja työsuhteen ehdot määräytyvät OVTES:n mukaisesti.

Toimeen valitun on 30 päivän kuluessa valintapäätöksen tiedoksisaannista esitettävä nähtäväksi lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002) mukainen rikostaustaote ja hyväksyttävä lääkärintodistus.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://www.kuntarekry.fi/tyoavain/JOU-05-24-24/fi_FI