Lähihoitaja, Onnikoti Martti, Jyväskylä, MEHILÄINEN OY
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 27.6.2024
  • Hae viimeistään 31.7.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Lähihoitaja, Onnikoti Martti, Jyväskylä

Tule tekemään vammautuneiden hoito- ja ohjaustyötä ainutlaatuiseen joukkoomme Onnikoti Marttiin, Jyväskylään!

Haemme oma-aloitteista ja ahkeraa lähihoitajaa, vakituiseen työsuhteeseen.
Edellytämme sinulta Lähihoitajan tutkintoa, hyvää suomen kielen taitoa,hygieniapassia sekä tartuntatautilain 48 § mukaista soveltuvuutta. LOVe-lääkeluvat voit suorittaa meillä työsuhteesi alussa.

Onnikoti Martti on 17-paikkainen palvelukoti Jyväskylän Palokassa. Asukkaamme ovat täysi-ikäisiä henkilöitä, jotka ovat vammautuneet esimerkiksi liikenneonnettomuudessa tai neurologisen sairauden seurauksena.

Yksikkömme sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien varrella ja kotiamme ympäröi upea ulkoilualue. Meillä on hyvät pysäköintimahdollisuudet omalla autolla kulkeville, mutta pääset helposti perille myös julkisilla kulkunevoilla.

Elämme täällä tavallista arkipäivää iloineen ja suruineen, tavoitteenamme mahdollistaa asukkaiden yksilöllinen elämä yhteisöllisessä ilmapiirissä. Hoitajana pääset mukaan rakentamaan mielekästä ja toiminnallista arkea asukkaillemme sekä hyödyntämään kaikenlaista osaamistasi asukkaiden iloksi.

Lähihoitajana pääset tekemään jokapäiväistä hoitotyötä ja kehittämään yksikkömme toimintaa yhdessä muiden tiimiläisten kanssa. Moniammatilliseen joukkoomme soljahtaa hyvin niin kokenut konkari kuin vasta työuran alkuvaiheessa oleva tekijä. Hyödynnämme tiimissä kaikkien omia vahvuuksia ja tuemme toisiamme ja saat työhösi kattavan perehdytyksen.

Tiimiläisten mielestä parasta Martissa on se, että työ on monipuolista ja siinä voi todella käyttää omia vahvuuksiaan. Meillä koetaan, että töihin on aina mukava tulla ja meidän työporukkamme on paras.

Asukkaiden ajatuksia Martista:
"Ilmapiiri on kodikas, mukavan rentoa meininkiä"
"Hyvä paikka"
"Kiva koti"

Työ on 3-vuorotyötä ja työsuhde on kokoaikainen.Aloitus sopimuksen mukaan.
Tehtävän palkkaus on yksityisen sosiaalialan TES:n mukainen sekä mahdollinen henkilökohtainen lisä.

Haethan tehtävää rekrytointijärjestelmän kautta!Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana.
Toimi nopeasti, sillä täytämme paikan heti sopivan henkilön löytyessä.

Kiinnostuitko tehtävästä? Kerron mielelläni lisää:
Yksikönjohtaja Pirita Kopra
040 136 0752 (arkisin klo 9-15)
pirita.kopra@onnikodit.fi
https://onnikodit.fi/palvelukodit/onnikoti-martti

Koti täynnä ainutlaatuista elämäniloa.

Onnikodeissa tarjoamme tukea tarvitsevalle kodin, jossa hän voi elää mahdollisimman antoisaa ja turvallista arkea. Panostamme yksilöllisyyteen sekä laatuun ja palvelumme lähtökohtana ovat aina asukkaan omat ainutlaatuiset ominaisuudet, vahvuudet, mielenkiinnon kohteet sekä tuen tarpeet.
Onnikodit on osa Mehiläistä. Mehiläisen sosiaali- ja terveyspalveluiden ammattilaiset työskentelevät joka päivä tinkimättömästi yksityis-, yritys- ja hyvinvointialueasiakkaidemme hyväksi.

Tervetuloa mukaan vahvistamaan ammattilaistemme joukkoa!
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://mehilainen.wd103.myworkdayjobs.com/tyomarkkinatori_careers/job/Palokka-Martikaisentie/Lhihoitaja--Onnikoti-Martti--Jyvskyl_R0031609/apply