Sammutusjärjestelmäasentaja Tampereelle!, Täyttö Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 27.6.2024
  • Hae viimeistään 4.8.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
HEI sinä automaatioalan tekijä! Nyt tarjolla tilaisuus ainutlaatuisella erikoisalalla sammutusjärjestelmien parissa Tampereella - Lue lisää!

Etsimme nyt asiakkaallemme Mikro-Pulssi Oy:lle toiminnan vahvan kasvun tueksi SAMMUTUSJÄRJESTELMÄASENTAJAA ainutlaatuiselle erikoisalalle vakituiseen työsuhteeseen! Työsopimus tehdään suoraan Mikro-Pulssi Oy:n kanssa.

Työssäsi toimit osana ammattilaisten tiimiä, jossa valmistat, huollat, asennat ja kytket pääasiassa erilaisia kaasusammutusjärjestelmiä vaihteleviin asiakaskohteisiin, rakennuksiin sekä laitteisiin pääasiassa Etelä-Suomen alueella. Osana työtäsi pääset käsiksi automatiikan ja valmistuksen maailmaan, sillä konesammutusjärjestelmiä tehdään myös pääpaikalla Tampereella!

Toivomme taustasi olevan sähkö- ja automaatioalalta, ja sinun omaavan jo jonkin verran kokemusta. Arvostamme erityisesti oma-aloitteisuutta sekä työkokemuksen kautta hankittuja kädentaitoja ja ongelmanratkaisukykyä. Työ edellyttää reissuvalmiutta ja nuhteetonta taustaa, valitulle henkilölle tehdään turvallisuusselvitys.

Työ sisältää varmasti uutta opittavaa kokeneellekin konkarille, ja uuden oppimisessa sekä alan salojen pariin tutustumisessa sinua tukee koko ammattimainen työporukka.

Tarjolla siis mielenkiintoinen ja monipuolinen työnkuva vakavaraisessa ja kotimaisessa perheyrityksessä, työsuhde-etuja sekä tietenkin osaamistasi vastaava palkkaus sopimuksen mukaan! Aloitus voidaan sopia joustavasti.

Kiinnostuitko? Lähetä hakemus pikimmiten oheisesta linkistä tai soita suoraan Sampsalle! Työt alkavat sovitusti sopivan henkilön löydyttyä. Rekrytointia hoitaa Täyttö Oy ja lisätietoja tehtävästä antaa Sampsa Leivo, puh. 050 377 9899 tai sampsa@taytto.fi
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://rekry.taytto.fi/jobs/4499617-sammutusjarjestelmaasentaja-mikro-pulssi-oy-lle?promotion=1023303-trackable-share-link-te-sammutusjarjestelma-asentaja