Kunnossapitoasentaja/Hitsaaja Oulu, Ammattiturva Oulu Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 27.6.2024
  • Hae viimeistään 16.7.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Haemme nyt asiakkaallemme Oulun alueelle:

KUNNOSSAPITOASENTAJAA/HITSAAJAA

Etsimme ammattitaitoista kunnossapitoasentajaa/hitsaajaa teollisuuden puolelle. Työtehtävät sisältävät mm. mekaanista kunnossapitoa sekä asennuksia, metallirakentamista sekä kunnossapitohitsauksia.

Toivomme, että sinulta löytyy aiempaa vahvaa osaamista kyseisistä tehtävistä, sekä puikko ja mig/mag-hitsaustaidoista. Edellytämme hakijalta suomen kielen taitoa ja työturvallisuuskortin voimassaoloa. Katsomme eduksi voimassaolevia hitsausluokkia puikolle sekä mig/mag:lle.

Eduksi katsomme

Voimassaolevan tulityökortin
     Ajokortin
     Täsmällisyyden ja hyvän fyysisen kunnon
     Ennen kaikkea oikeanlaisen asenteen työntekoa kohtaan

Jos tunnet, että olet etsimämme henkilö tähän tehtävään, ota rohkeasti yhteyttä. Soita meille tai lähetä sähköpostia alla oleviin yhteystietoihin.

Yhteystiedot:

Puhelin: Juho 044 445 5012

Sähköposti: oulu@ammattiturva.fi

Tärkein syy hakea meille töihin on ammattitaitoinen ja pätevä työyhteisömme, joka huolehtii sinusta ja kaikista työsuhteeseen liittyvistä asioista. Tervetuloa piipahtamaan toimistollamme osoitteessa Uusikatu 35 vaikkapa kahvilla tai vaihtamassa kuulumiset.

Olemme kasvava henkilöstöalan yritys, jonka visio on rakentaa kestävää työelämää sekä työntekijöille että työnantajille. Tavoitteenamme on luoda uudenlainen työympäristö, jossa työntekijät ja työnantajat voivat kehittyä haluamallaan tavalla. Toimimme Oulussa ja sen lähialueilla rakentamisen, kaivosalan sekä muiden teollisuudenalojen parissa. Armstrong Ammattiturva tarjoaa työntekijöille mahdollisuuden uudenlaiseen ammattipolkuun ja kehittymiseen erilaisissa itseään kiinnostavissa työtehtävissä.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta http://armstrong.likeit.fi/apply/4657450