Tuotantoporareita, Boliden Kevitsa Mining Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 27.6.2024
  • Hae viimeistään 4.8.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Kiinnostaako sinua työskentely kaivosteollisuuden parissa? Oletko huolellinen, tarkkaavainen ja vastuuntuntoinen? Haemme nyt motivoitunutta ja osaavaa henkilöä tuotantoporauksen tehtäviin. Jos sinulla on vahva turvallisuustietoisuus ja haluat olla mukana kehittämässä kaivostoiminnan tulevaisuutta, tämä tehtävä on sinua varten. Hae mukaan ja liity ammattitaitoiseen tiimiimme jo tänään!

Tehtävän kuvaus:

Tuotantoporarina työskentelet avolouhoksen tuotantoporauksen parissa. Tehtäviisi kuuluvat erilaisten kaivoskoneiden käyttö, poraustyöt sekä monipuoliset aputyöt, jotka liittyvät avolouhoksen tuotantoon.

Menestyäksesi tässä roolissa sinun tulee olla huolellinen ja tarkkaavainen. Arvostamme vahvaa turvallisuustietoisuutta, oma-aloitteisuutta sekä hyviä vuorovaikutustaitoja.

Avoinna on kolme vakituista tehtävää ja yksi määräaikaisuus. Tuotantoporarit työskentelevät 4+6/12h päivä- ja yövuorossa.

Koulutus ja vaatimukset:

Odotamme työskentelevämme henkilön kanssa, jolla on vastuullinen asenne työhön ja työvälineiden turvalliseen käyttöön. Kyky työskennellä itsenäisesti sekä toimia osana tiimiä on avainasemassa menestymisessä tuotantoporarin roolissa.

Edellytämme, että sinulla on:
B-luokan ajokortti
18 vuoden ikä
Hyvä suomen kielen taito

Eduksi katsotaan:
Alan opintoja
Aikaisempi työkokemus kaivos- tai maansiirtotöistä
IT-taidot

Ennen työsuhteen alkua työntekijöille tehdään työhöntulotarkistus ja huumetesti. Tarjoamme sinulle kattavan perehdytyksen, johon kuuluu teoriakoulutus ja simulaattoriharjoittelu.

Odotamme, että jaat perusarvomme: huolenpito, rohkeus ja vastuu. Tiedämme, että monimuotoisuus on menestystekijä, joka rikastuttaa toimintaamme - pyrimme työntekijöidemme keskuudessa monimuotoisuuteen taustan, kokemuksen, tiedon ja persoonallisuuden osalta. Bolidenilla kaikki työntekijät osallistuvat aktiivisesti turvallisen ja hyvän työympäristön luomiseen, ja työympäristöasiat ovat meille ensisijaisia.

Lisätietoja
Lisätietoja avoimesta tehtävästä antaa porauksen työnjohtaja Antti Junttila antti.junttila@boliden.com.
Hakuprosessiin ja rekrytointijärjestelmään liittyviin kysymyksiin vastaa Talent Acquisition Partner Kaija Veikanmaa, kaija.veikanmaa@boliden.com.

Tule meille töihin!
Tule kehittämään itseäsi ja asiantuntijuuttasi osana kannustavaa ja osaavaa tiimiämme! Bolideniläisenä etuihisi kuuluvat muun muassa kilpailukykyinen palkkaus, erittäin kattavat työterveyspalvelut sekä edut liikuntaan ja vapaa-ajan aktiviteetteihin.

Hakemukset
Lähetä hakemuksesi ja ansioluettelosi sähköisen hakujärjestelmän kautta osoitteessa: https://www.boliden.com/fi/Ura/ viimeistään 4.8.2024. Hakemusten käsittely ja valintaprosessi ovat käynnissä koko hakuajan. Järjestämme haastatteluita ja täytämme paikat heti sopivan henkilön löydyttyä.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://boliden.wd3.myworkdayjobs.com/fi-FI/BolidenJobs/job/Tuotantoporari_JOB_010083?locations=3449ceb6479d0167cfca9407f1009b07