Tietoarkkitehti (tietohallinto, Jyväskylä), Keski-Suomen hyvinvointialue
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 27.6.2024
  • Hae viimeistään 2.8.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
TIETOARKKITEHTIÄ

Tehtäviisi kuuluvat SQL-tietopoiminnat asiakas- ja potilastietojärjestelmistä sote-toiminnan ja tieteellisten tutkimusten tarpeisiin, toimiminen yhteyshenkilönä sisäisille asiakkaille, tutkijoille ja oppilaitoksille sekä ohjelmistorobotiikan kehittäminen yhdessä palvelutuottajan ja sote-toiminnan kanssa.

Toimit tiiviissä yhteistyössä Tietojohtamisen palvelualueen, sote-toiminnan sekä ICT-palveluyritysten kanssa.

Odotamme sinulta aktiivista ja palvelu- ja ratkaisukeskeistä otetta työhön sekä avointa ja vuorovaikutuksellista tiimityöskentelytaitoa. Sinulla on myös hyvät viestintätaidot.

Tässä työssä on mahdollisuus osittaiseen etätyöhön.

Kelpoisuusvaatimuksena tehtävään on soveltuva koulutus sekä vahva SQL-kyselykielen ja Microsoft SQL Serverin osaaminen. Katsomme eduksi aikaisemman kokemuksen ja näytön vastaavista tehtävistä. Kokemus ja osaaminen Microsoft Power Platform -työkalujen, erityisesti Power BI:n hyödyntämisestä on tehtävässä hyödyksi.

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät hyvinvointialueen yleisen vika- ja työehtosopimuksen (HYVTES) mukaisesti. Työsuhteessa noudatetaan koeaikaa.

Työhyvinvointiasi tukemaan tarjoamme liikunta-, kulttuuri- ja hyvinvointipalvelut kattavan hyvinvointiedun sekä monipuolisesti erilaisia yritysalennuksia, joita voit hyödyntää henkilöstökortilla.

Hakemisen olemme tehneet sinulle helpoksi: Voit jättää hakemuksesi täyttämällä hakulomakepohjan tai jättämällä hakemuksen liitetiedostona.

Lämpimästi tervetuloa työkaveriksi!
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://www.kuntarekry.fi/tyoavain/612241/fi_FI