RekryKoulutus Software Developer, Midare Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 27.6.2024
  • Hae viimeistään 19.8.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Software Developer Midare Oy

Software Developer
Haemme motivaatiolla varustettua henkilöä uuden tekoälypohjaisen ratkaisun käyttöönottoon. Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen työnkuvan tekoälypohjaisen tietoturvaratkaisun rakentamisen, ohjelmoinnin ja integraatioiden parissa. Tässä tehtävässä saat mahdollisuuden päästä ideoimaan uutta ratkaisua alusta asti sekä hyödyntämään luovuuttasi! Tulet osaksi tiimiä, mutta odotamme sinulta myös itsenäistä työskentelyotetta. Etsimämme henkilö on jo kerryttänyt hieman kokemusta ohjelmistokehityksestä, osaaminen tietokannoista, API- rajapinnoista ja IT- järjestelmien hallinnasta on tässä tehtävässä hyödyksi. Meillä saat tilaisuuden kasvaa ohjelmistokehityksen ammattilaiseksi.

Midare Oy
Midare Oy paikallinen IT-kumppani ja on osa valtakunnallista G30 IT-yritysverkostoa, jossa työskentelee yli 200 asiantuntijaa.
Midaren tehtävänä on tarjota helppoutta IT-ratkaisuiden parissa. Haluamme auttaa asiakkaitamme ottamaan parhaan hyödyn irti IT-ratkaisuista ja kehittämään omaa bisnestään niitä hyödyntäen. Tietoturvaratkaisuissa Midaren tavoitteena on toimia edellä kävijänä ja kehittää aktiivisesti yritysten tietoturvahallintaa ja läpinäkyvyyttä. Palvelemme hyvällä porukalla yritysasiakkaita Helsingistä Rovaniemelle.
Tavoitteenamme on tarjota alamme paras palvelukokemus, joka ikisessä asiakaskohtaamisessa. Vuonna 2023 asiakkaamme on arvioinut toimintamme tasolle 4,8/5.

Uusi työ asiantuntijakoulutuksesta

Uuden osaajan rekrytointi tapahtuu 6kk pituisen Code & Al Academyn kautta. Tämä RekryKoulutus tarjoaa sinulle ainutlaatuisen mahdollisuuden aloittaa uudet työtehtävät, sekä kasvattaa samanaikaisesti alan osaamistasi asiantuntijakoulutuksen siivittämänä.

HAKU
Tähän työtehtävään haetaan Code & AI RekryKoulutuksen kautta. Tarkemmat tiedot koulutuksesta ja hakuohjeet: https://koulutukset.te-palvelut.fi/kt/722239?searchPhrase=722239&announced=0&sort=1
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta mailto:taru.kaaja@saranen.fi