RekryKoulutus Tuotekehittäjä, Savox Communications Oy Ab (Ltd)
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 27.6.2024
  • Hae viimeistään 19.8.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Tuotekehittäjä Savox Communicationille

Tuotekehittäjä

Tässä roolissa pääset osaksi tuotekehitystiimiämme. Tehtäviisi tulee kuulumaan mm. tuotekehityksen, sekä tuotehallinnan tehtäviä. Työnkuvasi määräytyy tarkemmin taustasi, sekä osaamisesi perusteella.

Olet taustaltasi tekninen ja suorittanut opintosi joko ammattikorkeakoulusta tai yliopistosta. On erittäin hyvä, jos sinulta löytyy jo osaamista C-kielistä.

Toimimme kansainvälisesti, joten työkielenä meillä on englanti, sen pitää taittua sekä kirjallisesti että suullisesti.
Toivomme sinun olevan sosiaalinen tiimityöskentelijä, mutta sinulle on luontevaa toimia myös itsenäisesti ja oma-aloitteisesti. Meille on tärkeää, että asenteesi on kohdallaan ja olet innokas oppimaan uutta! Mikäli sinulta löytyy harrastuneisuutta tekniikan parissa tai olet luonteeltasi Pelle Peloton, se on tässä tehtävässä ehdottomasti hyödyksi!

Savox Communications

Savox Communications valmistaa kestäviä kuulosuojain- ja kommunikaatioratkaisuja vaativiin olosuhteisiin. Pääkonttori sijaitsee Espoossa, ja maailmanlaajuinen verkosto toimittaa järjestelmiä puolustukseen, pelastusalalle, lainvalvontaan ja teollisuuteen. Yli 40 vuoden kokemus ja vahva tutkimus- ja kehitysosaaminen takaavat laadun. 300 työntekijää ympäri maailmaa tukee turvallisuutta ja tiedonkäsittelyä haastavissa olosuhteissa. Tarjoamme myös korkealaatuisia IT-ratkaisuja, kuten lujia teollisuustietokoneita ja reitittimiä. Lue lisää meistä: https://savox.com/

Uusi työ asiantuntijakoulutuksesta

Uuden osaajan rekrytointi tapahtuu 6kk pituisen Code & Al Academyn kautta. Tämä RekryKoulutus tarjoaa sinulle ainutlaatuisen mahdollisuuden aloittaa uudet työtehtävät, sekä kasvattaa samanaikaisesti alan osaamistasi asiantuntijakoulutuksen siivittämänä.

HAKU
Tähän työtehtävään haetaan Code & AI RekryKoulutuksen kautta. Tarkemmat tiedot koulutuksesta ja hakuohjeet: https://koulutukset.te-palvelut.fi/kt/722239?searchPhrase=722239&announced=0&sort=1
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta mailto:taru.kaaja@saranen.fi