Lähihoitaja, Hoitokoti Päiväkumpu Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 26.6.2024
  • Hae viimeistään 11.7.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Etsimme Päiväkummun uuteen, viime kesänä avautuneeseen yksikköömme, Villa Vuorantaan, moniammatilliseen tiimiimme lähihoitajia asukaspaikkojen lisääntyessä. Tule Päiväkumpuun tekemään merkityksellistä työtä asukkaidemme parhaaksi, - tule rakentamaan asukkaillemme hyvää elämää.

Meitä päiväkumpulaisia yhdistää voimakas usko siihen, että elämän arkisten tarpeiden tyydyttäminen perinteisen hoivan ja palvelun muodossa ei riitä. Jotta elämä olisi täysipainoista ja merkityksellistä, siinä on oltava iloa. Päiväkummussa kaikki voivat kokea iloa elämäntilanteestaan riippumatta. Elämänilon tuottaminen on ollut Päiväkummun toimintafilosofia perustamisesta lähtien. Ja on myös seuraavat vuosikymmenet.

Villa Vuoranta sijaitsee luonnon kauniissa ympäristössä meren rannalla. Villa Vuorannan yhteisöä ilahduttavat upean luonnon lisäksi moniammatillisen tiimin tarjoama yksilöllinen hoito, oman keittiön herkut, monipuolinen harrasteohjelma ja viihtyisät tilat - myös läheisten vierailuja varten. Villa Vuorannassa tarjoamme ympärivuorokautista palveluasumista 31:lle asukkaalle, lisäksi siellä on 12 senioriasuntoa, jossa tarjoamme erilaisia kotihoidon palveluita. Villa Vuorannan miljöö, rakennus ja luonto, antaa mahdollisuuden hoitajille toimia innovatiivisesti ja kehittää hoitotyötä asukaslähtöisemmäksi. Jokainen voi ja saa käyttää omaa persoonaansa ja osaamistaan asukkaiden sekä työyhteisön hyväksi. Käy tutustumassa Villa Vuorantaan sen omilla sivuilla www.vuoranta.fi.

Päiväkummussa lähihoitajana on mahdollista kehittyä asiantuntijahoitajaksi.

Palkkaus: Lähihoitajan perustehtävä: G20 + mahdollisuus tehtäväkohtaisiin lisiin, kuten lääkevastuu, vastuuhoitajuus, tiimivastuu.

Asiantuntijalähihoitaja: G21 . Asiantuntijan tehtävässä arvostamme mm lisäkoulutusta, vastuun kantoa, ikääntyneiden laaja-alaista osaamista sekä Päiväkummun toimintafilosofian mukaista työskentelyä.

Yksityinen sosiaalipalvelualan työehtosopimus

Koeajan jälkeen (6kk)vakituisessa työsuhteessa, sinulla on mahdollisuus saada 300€ kertabonus tervetulotoivotuksena.

Päiväkumpu on vuonna 2001 perustettu perheyhtiö, jonka palveluksessa työskentelee pari sataa hoivan ja kodinhoidon ammattilaista

Miksi juuri meille:

Asukas on meille tärkein
Suomalainen perheyritys
Hyvät arvosanat työntekijöiltämme saanut työterveyshuolto
Monipuoliset koulutukset, mm yhteistyö Amia Akatemian kanssa
Mahdollisuus kehittyä työssäsi
Tiimeihin osallistumis-/vaikuttamismahdollisuus (työhyvinvointi, elämänilo, hoitopalvelu, ateria- ja asumispalvelu)
Mahdollisuus vaikuttaa työvuoroihin
Hyvät arvosanat saaneet esihenkilöt (Henkilöstökysely)
Ateriaetu
ePassi
Meillä tehdään merkityksellistä työtä: 4.8/5.0 erinomainen, - hoitajien arvioimana henkilöstökyselyssä
Lisätietoja toiminnastamme löydät www.paivakumpuhoiva.fi

Edellytämme tehtävään Suomessa voimassa olevaa tutkintoa. Kielitaitovaatimuksena on suomen kielen hyvä suullinen ja kirjallinen taito.
Hoitokoti Päiväkumpu on savuton työyhteisö. Rokotussuojan tarkistamme tartuntalain 48§:n mukaisesti. Pyydämme työntekijää esittämään myös rikosrekisteriotteen.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta http://www.paivakumpuhoiva.fi/tyohakemus/