Hormikartoittaja / -asentaja, Click Henkilöstöpalvelut Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 26.6.2024
  • Hae viimeistään 9.7.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Click Henkilöstöpalvelut Oy on Pirkanmaan, Varsinais-Suomen ja Uudenmaan alueilla toimiva suomalainen perheyritys. Tarjoamme laadukkaita henkilöstövuokraus-, rekrytointi- sekä soveltuvuusarviointipalveluita. Toimintamme alkoi keväällä 2008 ja kasvumme on ollut nopeaa. Onnistumisemme taustalla on henkilökuntamme korkea ammattitaito sekä vilpitön tahto löytää oikeat henkilöt oikeisiin tehtäviin.

Click Henkilöstöpalvelut Oy on auktorisoitu henkilöstöpalveluyritys. Lisää tietoa auktorisoinnista on saatavissa osoitteesta hpl.fi/auktorisointi/etusivu.

Kaikki avoimet työpaikkamme löytyvät kotisivuiltamme, osoitteesta www.click-hp.fi.

Asiakasyrityksemme on pitkän linjan ilmanvaihtourakoinnin sekä hormien kunnostamisen ammattilainen. Etsimme heille nyt ammattitaitoista hormien kartoittajaa sekä asentajaa vakituiseen työsuhteeseen. Työkohteet ovat pääosin Turussa sekä Turun naapurikunnissa, mutta työ saattaa sisältää ajoittaista matkustamista. Työtehtäviin kuuluvat mm. ilmanvaihtokanavien kuvaaminen ja tutkiminen sekä ilmanvaihtohormien ja vanhojen savupiippujen asentaminen. Työ vaatii hyvää fyysistä kuntoa, jonka lisäksi arvostamme reipasta ja työhön tarttuvaa asennetta. Työntekijä saa käyttöönsä työauton, mutta työssä edellytetään B-ajokorttia.

Tarjoamme:
-Vakituisen ja kokoaikaisen työsuhteen
-Mahdollisuuden oppia lisää ilmanvaihtotöistä sekä hormien kunnostamisesta
-Mukavan työyhteisön

Odotamme:
-Aikaisempaa kokemusta kunnossapito-, huolto- tai nuohoustehtävistä
-Hyvää suomen kielen taitoa
-B-ajokorttia

Mikäli kiinnostuit paikasta, laitathan hakemuksen tulemaan! Täytä hakemus alla olevan linkin kautta ja kerro osaamisestasi sekä aikaisemmasta työkokemuksestasi mahdollisimman tarkasti. Olethan nopea, sillä paikka täytetään sopivan henkilön löydyttyä.

https://www.click-hp.fi/hakemus/20069

Lisätiedot: Noora Forsbom, rekrytointikonsultti
p. 050 4110740 arkisin klo 9-16 välillä.

Hae työpaikkaa osoitteesta