Yöhoitaja sijaisuuteen, Esperi Care Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 26.6.2024
  • Hae viimeistään 15.7.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Viihdytkö parhaiten yövuoroissa? Etsitkö työpaikkaa Loviisasta? Haemme nyt Koti Merimetsoon yöhoitajaa määräaikaiseen työsuhteeseen vuoden loppuun asti. Lue lisää alta ja jätä hakemuksesi helposti!

Koti Merimetso työpaikkana
Koti Merimetso on 2017 avautunut 15-paikkainen lämminhenkinen koti mielenterveyskuntoutujille Loviisan keskustan tuntumassa. Tarjoamme hoitoa asukkaillemme ympäri vuorokauden. Toimintamme perustuu kuntouttavaan työotteeseen ja järjestämmekin asiakkaillemme monenlaista kuntouttavaa toimintaa sekä osallistamme heitä kodin arkeen!

Työskentelemme toipumisorientaation mukaisesti. Työntekijänämme sinulla on mahdollisuus syventyä MIELI-toipumisorientaation mukaiseen toimintaan ja kartuttaa osaamistasi tai vahvistaa sitä entisestään. Tutustu kotimme arkeen lisää Instagramista: @esperi_merimetso.

Työpäiväsi yöhoitajana meillä
Yöhoitajana tehtävänkuvaasi kuuluu asukkaiden avustaminen toiminnoissa heidän tarpeidensa mukaisesti. Autat, tuet ja varmistat, että asukkaan arki on turvallista ja mielekästä. Yöhoitajana sinulle kuuluu mm. asukkaan unen turvaaminen, asentohoidot, wc-avut sekä pienet kodinhoidolliset tehtävät. Työtä tehdään itsenäisesti vuoron aikana.

Tehtävä sijoittuu 1.7. - 31.12. välille ja työ on yötyötä. Aloituksen ajankohdasta voimme sopia kanssasi! Noudatamme palkkauksessa yksityistä sosiaalipalvelualan työehtosopimusta.

Tehtävässä edellytämme
-lähihoitajan, sairaanhoitajan tutkintoa (sosionomit otetaan huomioon haussa)
-voimassa olevia lääkelupia ja tartuntatautilain mukaista rokotussuojaa
-B1-tason suomen kielen taitoa
-katsomme eduksi suoritetun hygieniapassin ja aikaisemman kokemuksen mielenterveys- ja päihdetyöstä tai suuntautumisen kyseiseen osaamisalaan opinnoissa
-lisäksi tehtävään valittavan on esitettävä nähtäväksi rikosrekisterilain mukainen rikosrekisteriote.
Toivomme, että sinulla on ymmärrystä erilaisista mielenterveyden haasteista ja näiden vaikutuksista kuntoutujan elämään ja toimintakykyyn.

Miksi sinun kannattaa tulla meille töihin?
- Teemme työtä yhdessä tiiminä asukkaidemme hyväksi. Panostamme esihenkilötyöhön ja haluamme, että työntekijämme viihtyvät meillä. Laadukas hoiva ja hyvinvoiva henkilöstö on työmme lähtökohta.
- Haluamme mahdollistaa sinulle hyvät edellytykset toteuttaa työtäsi ja kehittää asiantuntijuuttasi ammatilliset kiinnostuksen kohteesi huomioiden. Meillä sinulla on mahdollisuus suorittaa mielenterveys- ja päihdetyön ammattitutkinto ja tarjoamme laajasti myös muita koulutuksia mm. mielenterveys-, päihde- ja riippuvuusosaamisen vahvistamisen ja neuropsykiatrisen osaamisen saralla.
- Meille on tärkeää, että työ ja vapaa-aikasi on tasapainossa ja kuuntelemmekin toiveitasi työvuorosuunnittelussa. Työsuhde-etuina saat käyttöösi Mentra by SATS -liikuntapalvelun, työmatkaedun sekä Cityshopparin. Työntekijänämme olet oikeutettu työterveyshuoltoon Mehiläiseltä.

Miltä kuulostaa? Hae meille työkaveriksi!
Jätä hakemuksesi 15.7. mennessä! Toimithan pikimmiten, sillä käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana ja sovimme uuden työn aloituksesta heti, kun sopiva henkilö löytyy tehtävään. Haluatko kuulla lisää tehtävästä? Ota rohkeasti yhteyttä! Lisätietoja antaa mielellään: yksikönpäällikkö Mari Lotila, p. 040 0372 434, mari.lotila@esperi.fi.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://ura.esperi.fi/jobs/4674088-yohoitaja-sijaisuuteen-koti-merimetso