Senior Backend Developer, Admicom Finland Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 26.6.2024
  • Hae viimeistään 10.7.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Haluaisitko olla mukana kehittämässä ohjelmistoratkaisuja, jotka todella helpottavat käyttäjiensä elämää ja parantavat asiakasyritysten tulosta? Etsimme kokenutta Senior Backend Developeria vahvistamaan osaavaa tiimiämme! Tiimikaverisi työskentelevät Tampereella, mutta sinä voit työskennellä myös toimistopaikkakunnillamme Jyväskylässä, Helsingissä tai sopimuksen mukaan muualla Suomessa.

Admicomin koko konsernissa työskentelee tuotekehityksen parissa yli 60 ohjelmistokehityksen rautaista ammattilaista, jotka tuottavat käyttökokemukseltaan erinomaisia ohjelmistopalveluita ketterin menetelmin. Omat ohjelmisto- ja palveluratkaisumme palvelevat rakentamisen arvoketjun vaiheiden erilaisia tarpeita. Tuotteet ja käyttämämme teknologiat kehittyvät jatkuvasti ja mielenkiinnolla tutustumme myös tekoälyn mahdollisuuksiin osana kehitystämme.

MITÄ TULISIT TEKEMÄÄN?
Senior Backend Developerin roolissa Admicomilla pääset mielenkiintoiseen ja vaihtelevien ohjelmistokehitystehtävien rooliin, keskittyen erityisesti kalustonhallinnan ja kunnossapitoratkaisu Trackinnon kehittämiseen. Työskentelet monipuolisesti backend-kehityksen parissa ja olet keskeinen osa tuotekehityksen projektitiimiä. Roolissasi pääset osallistumaan tärkeään kehitystyöhön, jonka ratkaisut palvelevat erityisesti kalustonhallinnan ja kunnossapidon tarpeita. Vastaat itsenäisesti backend-kehityksestä ja työskentelet tiiviissä yhteistyössä muiden tiimin jäsenten kanssa.

Tärkeimmät tehtäväsi ovat:
Backend -sovelluslogiikan kehittäminen
Integraatioiden ja API-kehittäminen
Tietokantojen optimointi ja hallinta
Infran ylläpito ja siihen liittyvät kehitystoimet
Laadunvarmistustoimenpiteet
Tietoturvallisuuden varmistaminen

Onnistut tehtävässä, jos...
olet kiinnostunut backend-kehityksestä ja haluat kehittää taitojasi tällä osa-alueella
sinulla on kokemusta JavaScript-pohjaisesta backend-kehityksestä esim. NodeJS:llä
sinulla on vahvaa osaamista NoSQL tietokannoista, kuten MongoDB ja Redis
sinulla on kokemusta AWS-ympäristöstä tai vastaavasta pilvipalvelusta
sinulla on hyvät ongelmanratkaisu- ja tiimityötaidot sekä ketterä kehitys on sinulle tuttua

Tehtävässä onnistumiseen tarvitaan vankkaa osaamista ja aiempaa kokemusta backend-kehityksestä noin viiden vuoden ajalta.

Lisäksi arvostamme kokemusta seuraavista työkaluista ja teknologioista:
CI-työkalut
Palvelinympäristöjen teknologiat, kuten Ubuntu ja Nginx
Aiempi osaaminen ja ymmärrys rakennusalalta on eduksi

TYÖNTEKIJÄKOKEMUKSIA ADMICOMIN TUOTEKEHITYKSESSÄ

-Paras asia on se, miten tämä on juuri minulle tässä elämän vaiheessa sopinut. Se miten töitä tehdään, missä niitä tehdään ja mitä se työnteko on.

Full Stack Developerin roolissa toimiva Antti Oinonen on tyytyväinen työntekoon Admicomilla ja työskentely tiimin kanssa sujuu. Tehtävässään hän pääsee tekemään sekä ohjelmiston koodipuolta että miettimään sitä käyttäjänäkökulmasta. Lue Antin työntekijätarina kokonaisuudessaan linkkien kautta.

MITÄ TARJOAMME SINULLE?

Tarjoamme sinulle vakituisen kokopäivätyön menestyvässä ja kannattavasti kasvavassa pörssiyrityksessä. Olet avainroolissa kehittämässä innovatiivisia ratkaisuja rakennusalalle ja olet vaikuttamassa asiakkaidemme arjen ytimeen tärkeällä omalla panoksellasi. Pääset työskentelemään vakaassa ja joustavassa työympäristössä, jossa sinulla on mahdollisuus vaikuttaa, kehittyä ja kasvaa ammatillisesti.

Pääset mukaan kompaktin kokoiseen tiimiin, joka tunnetaan joustavuudestaan ja kannustavasta työilmapiiristään. Suurin osa tiimiläisistä on työskennellyt yhdessä jo useamman vuoden ajan. Tiimissä jokainen hoitaa omat vastuualueensa ja tarpeen tullen työkavereita autetaan. Saat tiimin lisäksi myös koko työyhteisön tuen, jossa on rento, kannustava ja huumorintajuinen ilmapiiri.

Käytössämme on joustava hybridimalli työn tekemiseen. Projektitiimi tapaa toisiaan säännöllisesti vähintään kerran kuussa Tampereella, jossa myös tulevat tiimikaverisi työskentelevät. Sinä voit työskennellä Tampereen sijasta myös Jyväskylän tai Helsingin toimipisteillä, joissa työskentelee myös ohjelmistokehityksen kollegoita tai sopimuksen mukaan muualla Suomessa. Saat käyttöösi myös monipuoliset työsuhde-edut, kuten Epassin virkistyssaldon ja työsuhdepyörän. Pääset mukaan myös henkilöstörahastopohjaiseen palkitsemisjärjestelmäämme.

KIINNOSTUITKO?
Palkkaamme sopivan henkilön heti, kun löydämme sinut. Aloitus sopimuksen mukaan. Älä siis aikaile hakemisen kanssa vaan ilmoita itsestäsi saman tien alla olevan linkin kautta, kuitenkin 10.7.2024 mennessä! Lisätietoja työstä ja tiimeistä voit kysyä palvelupäällikkö Mirka Hårdilta sähköpostitse tai puhelimitse (mirka.hard@admicom.com, 050 3263 329).
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://questionnaires.jobilla.com/60b07a44-5ed3-4121-8bd7-94c19d01db45/respond