Määräaikainen hammashoitaja, Rauma, Satakunnan hyvinvointialue
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 26.6.2024
  • Hae viimeistään 10.7.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Tarjoamme sinulle monipuolisia työtehtäviä hammaslääkärin työparina, osana moniammatillistä tiimiä perusvastaanotolla ja monitoimihuonemalli Halssissa. Tehtäviisi kuuluu myös asiakaspalvelu puhelimitse, jossa toteutetaan hoidon tarpeen arviota, ohjeistetaan asiakkaita sekä varataan aikoja.

Tehtävän ensisijainen toimipiste on Rauma. Palveluryhmäämme kuuluvat myös Eurajoki, Eura ja Säkylä, joissa mahdollisesti työskentelyä satunnaisesti.

Kelpoisuusvaatimuksena tehtävään on hammashoitajan tutkinto tai lähihoitajan tutkinto täydennettynä suunhoidon osaamisalan ammatillisilla opinnoilla. Tehtävässä edellytetään terveydenhuollon ammattihenkilöstöstä annetun lain mukaista laillistusta Suomessa. Lisäksi edellytämme hyvää suomen kielen suullista ja kirjallista taitoa.

Arvostamme hyviä tiimi- ja yhteistyötaitoja, oma-aloitteisuutta ja hyvää palveluasennetta.

Tarjoamme sinulle liikunta, kulttuuri- ja hyvinvointiedun sekä maksuttoman kuntosalin Raumalla, Harjavallassa, Porissa ja Ulvilassa. Meillä on laajennettu työterveyshuolto ja kattava sisäinen koulutustarjonta.

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät HYVTES-sopimuksen ja palkkaus SOTE-sopimuksen mukaan. Varsinaiseen palkkaan kuuluu myös työkokemuslisä.

Palvelussuhteessa noudatetaan koeaikaa.

Hakemus lähetetään ensisijaisesti sähköisesti Kuntarekry-järjestelmän kautta. Alkuperäiset tutkintotodistukset tarkastetaan haastateltavilta.

Sata-alue on savuton työpaikka. Edellytämme työntekijöiltä tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojaa ja 55 §:n mukaista selvitystä hengitysteiden tuberkuloosista.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://www.kuntarekry.fi/tyoavain/SAT-05-159-24/fi_FI