Psykiatrinen sairaanhoitaja, Vaisaaren yläkoulu,, Varsinais-Suomen hyvinvointialue
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 26.6.2024
  • Hae viimeistään 9.7.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Psykiatrinen sairaanhoitaja tekee matalan kynnyksen perustason mielenterveystyötä yläkouluikäisten nuorten ja heidän perheidensä kanssa. Työ tapahtuu tiiviissä yhteistyössä opiskeluhuollon ammattilaisten sekä koulujen opetushenkilökunnan kanssa.

Työ on itsenäistä, haastavaa, mielenkiintoista ja vaihtelevaa.

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden työnohjaukseen, Varhan järjestämiin täydennyskoulutuksiin ja itsenäistä työskentelyä tukevan työyhteisön.

Varhan työntekijöille tarjotaan hyvinvoinnin edistämiseksi Smartum -etua liikuntaan, hyvinvointiin, kulttuuriin tai työmatkoihin. Vuonna 2024 etu on 250 euroa.

Tehtäväkohtaisen palkan lisäksi sinulla on mahdollisuus saada erilaisia lisiä, esim. työkokemuslisä (3-8%). Työkokemuslisää maksetaan hyväksi laskettujen työvuosien perusteella ja mukaan lasketaan myös muilla työnantajilla tehty saman alan työ. Jos sinulla on hyväksi luettavaa työkokemusta yli 15 vuotta, voit nopeastikin ansaita lomaa korkeimman taulukon mukaan eli jopa 38 päivää vuodessa, joka tarkoittaa 7,5 viikkoa lomaa vuodessa.

Tehtävän kelpoisuusvaatimuksena on terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain (559/1994) mukainen sairaanhoitajan laillistus.

Lisäksi edellytämme itseohjautuvuutta ja kykyä itsenäiseen työskentelyyn sekä hyviä vuorovaikutus- ja verkostoitumistaitoja. Toivomme sinulta stressin- ja paineensietokykyä, oma-aloitteisuutta ja joustavuutta.

Eduksi luemme työkokemuksen lasten- ja nuorisopsykiatrisesta hoitotyöstä sekä ymmärrystä nuoruuden kehitystehtävistä

Noudatamme tartuntatautilain 48§ mukaisia vaatimuksia työntekijöiden rokotussuojasta, joka koskee sosiaalihuollon ja terveydenhuollon toimintayksiköiden asiakas- ja potilastiloissa työskenteleviä.

Tehtävään valitulta vaaditaan, että hän toimittaa itseään koskevan, lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002) tarkoittaman rikosrekisteriotteen.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://www.kuntarekry.fi/tyoavain/VARHA-03-807-24/fi_FI