Määräaikaiset lääkärin tehtävät ja erikoistuvat l, Satakunnan hyvinvointialue
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 26.6.2024
  • Hae viimeistään 9.8.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Vastuuyksikköön kuuluvat fysiatrian poliklinikka ja kipupoliklinikka, vaativan kuntoutuksen osasto sekä kuntoutus- ja kuntoutustutkimuspoliklinikat.

Työnkuva on monipuolinen. Voit halutessasi syventyä mm. kroonisen kivun hoitoon, kuntoutustutkimukseen, AVH-kuntoutukseen tai mini-invasiivisiin hoitoihin. Kuntoutuksen vastuuyksikössä henkilöstö on osaavaa ja yhteistyö ammattilaisten kesken on toimivaa. Käytössämme on uusinta kuntoutusteknologiaa, kuten kävelyrobotti sekä yläraajan robotisoidut kuntoutuslaitteet. Työssä on mahdollisuus tutkimus- ja kehittämistoimintaan.

Meiltä löydät myös vastapainoa työlle! Satakunnassa on tapahtumia ympäri vuoden, harrastusmahdollisuudet ovat monipuoliset ja asuminen edullista!

Tarjoamme sinulle liikunta, kulttuuri- ja hyvinvointiedun sekä maksuttoman kuntosalin Raumalla, Harjavallassa, Porissa ja Ulvilassa. Meillä on laajennettu työterveyshuolto ja kattava sisäinen koulutustarjonta!

Kelpoisuusvaatimuksena määräaikaisissa lääkärin tehtävissä sekä erikoistumispalvelussa on Suomessa laillistetun lääkärin oikeudet sekä hyvä suomen kielen suullinen ja kirjallinen taito.

Viran palkkaus sairaalalääkärien palkkauksesta annettujen säännösten mukaan.

Vakituiseen tai yli vuoden mittaiseen virkasuhteeseen valittu ohjataan työterveyshuollon terveystarkastukseen virkasuhteen alussa.

Valinnoissa noudatamme kuuden kuukauden koeaikaa.

Hakemukset lähetetään ensisijaisesti sähköisesti Kuntarekry-järjestelmän kautta. Alkuperäiset todistukset tarkastetaan haastateltavilta.

Sata-alue on savuton työpaikka. Edellytämme työntekijöiltä tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojaa ja 55 §:n mukaista selvitystä hengitysteiden tuberkuloosista.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://www.kuntarekry.fi/tyoavain/SAT-05-160-24/fi_FI