LVI-asentaja (Pirkanmaa), Staffy Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 26.6.2024
  • Hae viimeistään 14.7.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Työ on monipuolista asennustyötä, perusasennuksista teknisen tilan lämmityskeskusasennuksiin. Työmaat voivat olla pieniä tai isoja saneerauskohteita eri puolilla Pirkanmaata.

Mitä tarjoamme?

Osaavalle ja tekevälle töitä tarjolla useammaksi kuukaudeksi, jopa pitemmäksikin aikaa (optiona vakituinen paikka). Työtä tarjolla myös asiakkaan tarpeen ja osaamisesi mukaan. Tarvittaessa tarjoamme perustyövaatteet/suojavarusteet. Palkkaus osaamisesi ja tehtävien mukaan (sopimus/TES). Työterveyspalvelut kuuluvat myös pakettiin.

Mitä työ edellyttää?

Hakijalta edellytetään 5-10 vuoden kokemusta monipuolisista putkiasennustöistä talotekniikan puolelta. Luonnollisesti olet myös alan koulutuksen saanut. Hakijalta vaaditaan voimassaolevaa työturvakorttia sekä putkihitsaustaitoa puikoilla ja/tai migillä (luokkia ei tarvitse). Oman auton käyttömahdollisuus eduksi. Plussaa kokemus maalämpöpumpuista.

Sinuako etsimme?

Haluamme kuulla sinusta lisää, joten lähetäthän hakemuksesi linkin kautta viimeistään 15.07.2024. Saatamme haastatella hakijoita jo hakuaikana, joten lähetä hakemuksesi mahd. pian, kiitos.

Lisätietoja tehtävästä tarvittaessa: Staffy/Jeremy, p. 050 555 2565

________

Staffy on kotimainen, konstailematon, suoraselkäinen ja värikäs henkilöstöpalvelu.
www.staffy.fi

_______

HAKUSANAT: LVI-asentaja, putkiasennus, putkari,
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://rekry.staffy.fi/jobs/4621770-lvi-asentaja-pirkanmaa