ICT-päällikkö, Esko Systems Oy, Esko Systems Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 26.6.2024
  • Hae viimeistään 22.7.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Esko Systems on asiakkaidensa omistama inhouse-yhtiö, jonka kautta omistajaorganisaatiot voivat hankkia ja olla mukana kehittämässä nykyaikaisia potilas- ja asiakastyötä tukevia tietojärjestelmäratkaisuja. Eskosta rakentuu asiakas- ja potilastietojärjestelmä (APTJ) hyvinvointialueiden tarpeisiin. Meillä pääset tekemään merkityksellistä työtä tiiviissä yhteistyössä omistaja-asiakkaiden kanssa suomalaisen sote-ICT:n parissa! Eskolle on myönnetty Suomalaisen Työn Liiton Avainlippu-tunnus.

Esko Systems Oy kehittää alueellisesti vahvaa potilastietojärjestelmäratkaisua, missä tieto seuraa potilasta. Näin varmistamme potilasturvallisuuden ja tiedon liikkuvuuden aina perusterveydenhuollosta erikoissairaanhoitoon. Tämän lisäksi kauttamme toimitetaan kumppanituoteratkaisuja sosiaalihuollon, laskutuksen ja kansalaisten ajanvaraus tarpeisiin. Järjestelmällämme on pitkä historia lähes kolmenkymmenen vuoden ajalta, joten meillä on pitkä kokemus siitä, mistä hyvä käyttäjäkokemus on tehty. Toimintaamme voit tutustua tarkemmin täällä: https://eskosystems.fi/yritys/

Haemme asiakaslähtöiseen, kasvavaan ja kehittyvään Esko-tiimiimme

ICT-päällikköä.

ICT-päällikkönä varmistat IT-palveluiden toimivuuden yhdessä sisäisten ja ulkoisten sidosryhmien kanssa. Vastaat uudistavalla otteellasi palveluiden, prosessien ja järjestelmien kehitysprojekteista.

Sinulla on vähintään viisi vuotta aikaisempaa kokemusta ICT-palveluiden kehittämisestä ja toteuttamisesta tiiviissä yhteistyössä sidosryhmien kanssa. Tunnet laatu-, projekti- ja prosessityöskentelyn lainalaisuudet ja koet dokumentoinnin omaksesi. Työnkuvaasi kuuluvat ISO 27001 ja NIS2-toiminnan kehittäminen ja dokumentointi, IT-järjestelmien ja -laitteiden hallinta sekä kehitys, käyttäjä- ja pääsynhallinta, häiriön- ja riskienhallinta, hallinnollinen tietoturva, sen kehittäminen ja toteutuminen sekä jatkuvuuden varmistaminen ja tietoturvapoikkeamien hallinta. Ymmärrät lainsäädännön asettamat vaatimukset ja raamit IT-funktiolle ja sinulla on osaamista IT-palvelunhallinnasta (ITIL tai vastaava). Kokonaisvaltaiseen rooliisi kuuluvat kehitysprojektien lisäksi myös päivittäiset operatiiviset tehtävät, kuten loppukäyttäjien IT-ongelmien ratkaisu.

Arvostamme luontaista kykyä tarttua toimeen itsenäisesti. Arvojemme mukaisesti toimit lähellä asiakasta, olet yhteistyökykyinen ja vastuullinen, osaava ja "tolokku" sekä reilu. Henkilönä olet lähestyttävä ja sinulla on hyvät vuorovaikutustaidot. Pidät uuden rakentamisesta ja koet matalan organisaation mukanaan tuoman laajan ja leveän roolin omaksesi. Pystyt pitämään langat käsissäsi yksityiskohdista isoon kuvaan.

Yhteistyön sujuvuuden kannalta on tärkeää, että sinulla on mahdollisuus työskennellä Oulun toimistollamme 3-5 päivänä viikossa.

Tarjoamme sinulle
-Työtä, jolla on merkitystä!
-Mahtavat työkaverit
-Dynaamisen yrityskulttuurin ja ketterät toimintatavat
-Työn ja vapaa-ajan tasapainon
-Joustavan etätyömahdollisuuden sisältäen mahdollisuuden työskennellä etänä EU/EFTA-alueella
-Kattavan työterveyshuollon sekä laajan vapaa-ajan tapaturmavakuutuksen
-Smartum-lounas/liikunta/kulttuuri/hieronta/työmatkaedun
-Polkupyöräedun
-Lisäksi: meillä ei tarvitse matkustaa omalla ajalla!

Tervetuloa kehittämään kanssamme käyttäjien Suomen parhaaksi valitsemaa järjestelmää!

Hakijoiden on sisällytettävä hakemukseensa suostumuksensa suppeaan turvallisuusselvitykseen. Voit täyttää sähköisen hakemuksesi kohdassa "Hae työpaikkaa", muistathan lisätä hakemukseesi myös palkkatoiveesi. Hakuaika päättyy 22.07.2024 16:00.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://www.kuntarekry.fi/tyoavain/612046/fi_FI