Ohjaaja, Esperi Care Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 26.6.2024
  • Hae viimeistään 15.7.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Haluatko työn, joka mahdollistaa työn ja vapaa-ajan tasapainon? Onko kehitysvammatyö lähellä sydäntäsi? Haemme nyt Koti Helmeen ohjaajaa määräaikaiseen työsuhteeseen vuoden loppuun asti. Lue lisää alta ja jätä hakemuksesi helposti!

Koti Helmi työpaikkana
Koti Helmi on viihtyisä ja uudehko yksikkö, joka tarjoaa kodin 15 kehitysvammaisille asukkaalle. Tämän lisäksi meillä on viisi tukiasuntoa ja lyhyehkön matkan päässä sijaitsee Helmen päivätoiminnan tilat, jotka mahdollistavat päivätoimintaa asukkaille. Helmessä sinua odottaa mukava tiimi, josta huumori ei lopu kesken. Työyhteisömme koostuu osaavasta ja moniammatillisesta työryhmästä. Esihenkilöksi saat Piian, joka tukee sinun ammatillista kehittymistäsi antaa henkilökunnalle mahdollisuuden kehittää työpaikkaa omannäköiseksi.

Työskentelemme yksilökeskeisen elämänsuunnittelun mukaisesti, jotta asukkaamme saavat itse päättää oman elämänsä sisällöstä. Tutustu kotimme arkeen lisää Instagramista: esperi_helmi.

Työpäiväsi ohjaajana meillä
Ohjaajana vastuullesi kuuluu asukkaidemme päivittäisen elämän tukeminen sekä ohjaus- ja hoitotyö heidän yksilöllisten tarpeidensa mukaisesti. Osana kokonaisvaltaista hoitoa vastaat lääkehoidon asianmukaisesta hallinnasta ja tuet asukkaitamme vuorovaikutustilanteissa eri menetelmiä hyödyntäen. Lisäksi vastuullasi on ulkoilun järjestäminen, aktiviteettien suunnittelu ja toteutus sekä asukkaiden avustaminen muissa arkipäivän askareissa kuten kaupassa käynnissä. Tiivis yhteistyö moniammatillisen tiimimme ja asukkaiden läheisten kanssa on olennainen osa työtäsi. Kuuntelet herkällä korvalla asukkaidemme tarpeita ja toiveita ja pyrit tarjoamaan heille mahdollisuuksia toteuttaa itseään ja osallistua omannäköiseensä arkeen.

Tehtävä sijoittuu 15.7. - 31.2.2024 välille. Tehtävässä on tuntityösopimus 1-115h/3vko ja työ on 2-vuorotyötä. Aloituksen ajankohdasta voimme sopia kanssasi! Noudatamme palkkauksessa yksityistä sosiaalipalvelualan työehtosopimusta.

Tehtävässä edellytämme
-lähihoitajan tutkintoa tai riittävästi suoritettuja alan opintoja
-voimassa olevia lääkelupia ja tartuntatautilain mukaista rokotussuojaa
-B1-tason suomen kielen taitoa
-katsomme eduksi suoritetun hygieniapassin ja aikaisemman kokemuksen vammaistyöstä ja vammaistyöhön suuntautumisen opinnoissa
lisäksi tehtävään valittavan on esitettävä nähtäväksi rikosrekisterilain mukainen rikosrekisteriote.

Miksi sinun kannattaa tulla meille töihin?

- Teemme työtä yhdessä tiiminä asukkaidemme hyväksi. Panostamme esihenkilötyöhön ja haluamme, että työntekijämme viihtyvät meillä. Laadukas hoiva ja hyvinvoiva henkilöstö on työmme lähtökohta.
- Haluamme mahdollistaa sinulle hyvät edellytykset toteuttaa työtäsi ja kehittää asiantuntijuuttasi ammatilliset kiinnostuksen kohteesi huomioiden. Meillä sinulla on mahdollisuus suorittaa vammaisalan ammattitutkinto ja tarjoamme myös laajasti muita koulutuksia mm. nepsy ja autismikirjon saralla.
- Meille on tärkeää, että työ ja vapaa-aikasi on tasapainossa ja kuuntelemmekin toiveitasi työvuorosuunnittelussa. Työsuhde-etuina saat käyttöösi Mentra by SATS -liikuntapalvelun, työmatkaedun sekä Cityshopparin. Työntekijänämme olet oikeutettu työterveyshuoltoon Mehiläiseltä.

Miltä kuulostaa? Hae meille työkaveriksi!
Jätä hakemuksesi 15.7. mennessä! Toimithan pikimmiten, sillä käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana ja sovimme uuden työn aloituksesta heti, kun sopiva henkilö löytyy tehtävään. Haluatko kuulla lisää tehtävästä? Ota rohkeasti yhteyttä! Lisätietoja antaa mielellään: yksikönpäällikkö Piia Kaukola, 050 479 6623, piia.kaukola@esperi.fi.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://ura.esperi.fi/jobs/4667234-ohjaaja-tuntityohon-koti-helmi