Palveluvastaava, ANNU sosiaalipalvelut, ANNU Group Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 26.6.2024
  • Hae viimeistään 14.7.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
ANNU sosiaalipalvelut hakee palveluvastaavaa! Olemme joustavia työntekopaikan suhteen, joka voi olla toiveidesi mukaan joko Jyväskylässä tai Tampereella.

Oletko myyntihenkinen ja haasteita pelkäämätön sote-alan ammattilainen? Onko sinulla vähintään kaksi vuotta työkokemusta lasten, nuorten ja/tai perheiden parista sekä vähintään kaksi vuotta työkokemusta esihenkilötyöstä valmistumisesi jälkeen? Jos vastasit kyllä, tämä tehtävä saattaa olla juuri sinua varten!

ANNU sosiaalipalvelut on ystävänpäivänä 2023 perustettu sote-alan ammattilaisten luotsaama yritys. Tarjoamme sosiaalipalveluita lapsiperheille, nuorille ja aikuisille ympäri Suomen. Työ ANNU sosiaalipalveluilla on monipuolista ja palkitsevaa. Olemme pieni yritys ja huolehdimme toinen toistamme. Toimintamme kasvaessa haemme kasvuhakuista ja innostunutta palveluvastaavaa mukaan kasvattamaan ja tuottamaan palveluita kanssamme ihanille asiakkaillemme.

Tehtävään haetaan Valviran rekisterissä olevaa sote-alan AMK-tutkinnon jo suorittanutta ammattilaista. Lisäkoulutukset, esimerkiksi neuropsykiatrisen valmentajan koulutus katsotaan eduksi. Lisäksi edellytämme, että sinulla on jo alan työkokemusta sekä kokemusta esihenkilötehtävistä vähintään kaksi vuotta.

Vastaat palveluistamme Länsi- ja Sisä-Suomen alueella. Työsi koostuu sekä asiakastyöstä, että hallinnollisista töistä (palvelutiedusteluihin vastaaminen, esihenkilötyö, rekrytointi, työvuorosuunnittelu sekä laadun varmistaminen). Toiminnan kasvaessa sinulla on laajempi mahdollisuus vaikuttaa työsi sisältöön. Työt sijoittuvat pääsääntöisesti arkisin klo 8-18 välille.

ANNU sosiaalipalveluilla:
- Yksikään työpäiväsi ei ole samanlainen, työsi on vaihtelevaa, innostavaa ja ammattitaitoa kehittävää.
- Työskentelet asiakaslähtöisesti kaikenikäisten asiakkaidemme parissa.
- Ymmärrät ja osaat kohdata eri elämäntilanteissa olevia asiakkaita ja perheitä ammattitaitoisesti, työskentelet kannustavasti ja keskityt asiakkaidemme voimavarojen turvaamiseen / kasvattamiseen.

Odotamme sinulta vastuullisuutta ja kykyä työskennellä itsenäisesti. Tukenasi on ammattitaitoinen, iloinen ja joustava tiimi. Työskentelet tavoitteellisesti ja kykenet pitämään laajankin kokonaisuuden hyppysissäsi, säikähtämättä ammatillisiakaan haasteita, joita työssäsi kohtaat.

Tarjoamme sinulle joustavan, vastuullisen ja merkityksellisen työn upeassa moniammatillisessa tiimissä. Sinulla on tiimituen lisäksi työntekoasi tukeva esihenkilö. Toivomme, että pystyt aloittamaan tehtävässä mahdollisimman pian.

Lisätietoja voit kysyä Annalta, 050 353 5255 tai anna@annu.fi!
Paras aika tavoitella puhelimitse on iltaisin klo 17:00-18:00.

Laitathan vapaamuotoisen hakemuksen pian (anna@annu.fi), sillä paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta mailto:anna@annu.fi