Erityisasiantuntija, UNA Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 26.6.2024
  • Hae viimeistään 6.9.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
UNA HAKEE OSAAJAA

Oletko kiinnostunut sosiaali- ja terveydenhuollon tiedonhallinnasta ja tulevaisuuden ratkaisuista? Tule mukaan mielenkiintoiseen toimiympäristöön ja huipputiimiin!

Erityisasiantuntija

Haemme erityisasiantuntijaa sosiaali- ja terveydenhuollon tiedonhallinnan asiantuntijatehtäviin sekä kehitysprojektien edistämiseen.

Erityisasiantuntijana osallistut asiakastoimeksiantoihin ja hyvinvointialueiden yhteistyössä tapahtuvaan kehittämiseen, sekä viranomaisyhteistyöhön kansallisten toimijoiden kanssa.

Tarjoamme vastuullisen roolin, jossa pääset vaikuttamaan sosiaali- ja terveydenhuollon tiedonhallinnan kehittämiseen. Sinulla on halukkuutta tutkia uusia mahdollisuuksia sekä ratkaisuhakuista otetta kehittää sosiaali- ja terveydenhuoltoa ja sen tiedonhallintaa. Osallistut tehtävässä tiiviiseen ja laajaan yhteistyöhön, joten edellytyksenä on hyvät kommunikaatio- ja vuorovaikutustaidot erilaisten sisäisten ja ulkoisten sidosryhmien kanssa. Tämä on myös mahdollisuus ja kasvun paikka kansallisen tason asiantuntijaksi.

Eduksi katsomme käytännön sote-toiminnan ja tiedonhallinnan tuntemuksen sekä työkokemuksen hyvinvointialueella (aiemmin sairaanhoitopiirissä, kuntayhtymässä, tai kunnassa), viranomaistehtävissä tai konsultoinnissa. Odotamme sinulta kokemusta asiantuntijatehtävistä, kykyä itsenäiseen, tavoitteelliseen ja tuottavaan asiantuntijatyöhön sekä taitoja toimia asiakastyössä.

Voimme muokata tehtäväkuvaa valittavan henkilön osaamisen ja kehittymistoiveiden mukaan.

Miksi meille töihin?

UNA Oy on julkisomisteinen asiantuntija- ja kehitysyhtiö, jonka omistajina ovat hyvinvointialueet. Toimimme omistaja-asiakkaidemme tukena sosiaali- ja terveydenhuollon tiedonhallinnan, tietojärjestelmien ja digitaalisten palvelujen toimintalähtöisessä kehittämisessä.

Olemme Yhteiskunnallinen yritys, jonka tavoite on auttaa julkisia sote-toimijoita kehittämään palvelujaan. Teemme työtä, jolla on merkitystä. Saat vastuuta ja erinomaisen mahdollisuuden kehittymiseen.

Meillä on monipuoliset työsuhteen edut, kuten lounas- ja virike-edut sekä kattava työterveyshuolto.

Toimipisteemme ovat Helsingissä ja Tampereella, mutta työ onnistuu etänä lähtökohtaisesti mistä tahansa.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta mailto:juha.rannanheimo@unaoy.fi