Työnjohtaja, Pohjola Rakennus Oy, Academic Work Consulting Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 26.6.2024
  • Hae viimeistään 26.7.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Etsimme asiakasyrityksellemme Pohjola Rakennukselle työnjohtajaa, joka ottaisi vastuulleen rakennuksen sisävalmistustyöt. Jos työ vakavaraisessa ja maineikkaassa suomalaisessa yrityksessä kiinnostaa ja olet valmis hyppäämään mukaan tiimiin, joka oikeasti puhaltaa yhteen hiileen, tässä on tilaisuutesi. Tässä roolissa voit olla vastavalmistunut tai jo kokeneempi konkari, kunhan sinulla vain on jotain kokemusta rakennustyömaalla työskentelystä. Kiinnostuitko? Lue lisää alta ja hae jo tänään, sillä toivoimme, että henkilö voisi aloittaa jo heinäkuun aikana!

Pohjola Rakennus -konserni on vastuullinen, vakavarainen perheyritys, joka on toiminut jo viidellä vuosikymmenellä Suomessa ja on jo noin 200 rakennusalan ammattilaisen työpaikka. Tässä kiinnostavassa työnjohtajan roolissa saat vastuullesi yhden kerrostalon sisärakennustyöt. Et jää koskaan työssäsi yksin, vaan sinulla on takanasi ammattitaitoisen tiimin tuki. Pääset mukaan sisärakennustöiden eri vaiheisiin sekä ohjaamaan henkilöstöä laatu-ja turvallisuusasioissa. Vastuullesi kuuluvat myös mm. talouspuolen asiat sekä aikataulutus. Tämä on erinomainen mahdollisuus hypätä projektiin mukaan ja saada vastuuta turvallisessa ympäristössä, jossa myös moni muu toimii samassa roolissa.

Tarjoamme
-Mielenkiintoisen työpaikan vakavaraisessa ja maineikkaassa rakennusalan yrityksessä
-Mahdollisuuden olla mukana modernissa ja nuorekkaassa työympäristössä, jossa on lämmin työyhteisö ja hyvä yhteishenki
-Hyvät kasvu- ja vaikutusmahdollisuudet ja tilaisuuden täydentää ja kasvattaa omaa osaamista

Työtehtävät
-Vastuu sisärakennustöiden eri vaiheista (esim. väliseinät, kalusteet, lattia-asennukset)
-Laatu- ja turvallisuusasoiden ohjaaminen
-Laskujen tarkastus ja loppuselvitykset
-Aikataulusuunnittelu
-Yhteistyö sidosryhmien kanssa

Etsimme
-Soveltuva korkeakoulututkinto (esim. rakennusmestari- tai insinööri) tai sopivaa työkokemusta alalta
-Kokemusta rakennustyömaalla työskentelystä
-Sujuva suomen kielen taito sekä hieman englannin kielen osaamista

Arvostamme, jos sinulla on

Aiempaa kokemusta sisärakennustöistä
Kokemusta aliurakoitsijoiden ohjaamisesta Osaamista voi hankkia opintojen, työkokemuksen tai itseopiskelun kautta.
Menestyäksesi roolissa olet:

Ahkera ja oma-aloitteinen
Vastuullinen ja et pelkää ottaa asioista selvää
Hyvä tiimipelaaja
Rekrytointiprosessimme
Academic Work hoitaa tätä hakua asiakkaansa puolesta, jonka toiveena on kaikkien tehtävää koskevien kysymysten osoittaminen Academic Workille.

Hakijoita haastatellaan jatkuvasti ja mikäli olemme edenneet jo rekrytointiprosessissa pidemmälle, saatamme sulkea haun ennen lopullisia valintoja. Valintaprosessiin sisältyvät luonteenpiirteitä sekä kognitiivista kykyä mittaavat testit. Testit toimivat työkaluina oikean tekijän löytämiseksi tehtävään sekä takaavat tasa-arvoisen ja oikeudenmukaisen arvioinnin.

Pohjola Rakennus Oy Suomi
Pohjola Rakennus -konserni on kotimainen perheyritys, jonka emoyhtiönä toimii Pohjola Rakennus Group PRG Oy. Pohjola Rakennus Group PRG Oy:n tytäryhtiöitä ovat Pohjola Rakennus Oy Suomi, Pohjola Rakennus Oy Toimitilat, Eloisa-asunnot Oy ja PRG Property Development Oy.

Olemme luoneet mukavuusalueita Pohjolan elosuhteisiin jo yli 30 vuotta. Suunnittelemme ja rakennamme vuosittain yli 2 000 kotia, joita yhdistävät hyvä sijainti, toimiva pohjaratkaisu ja laadukkaat materiaalit. Uusien kotien lisäksi palveluihimme kuuluvat myös kiinteistökehitys sekä toimitilojen rakentaminen. Olemme yksi Suomen suurimmista rakennus- ja kiinteistöalan yrityksistä ja työllistämme noin 3 000 ammattilaista, joista keskimäärin 200 on omaa henkilökuntaa.

Kun haluat löytää oman mukavuusalueesi, voit luottaa meihin.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://www.academicwork.fi/avoimet-tyopaikat/j/tyonjohtaja-pohjola-rakennus-oy-turku/OMJXXC?i=0