Erityisopettaja, viransijaisuus, Iisalmen kaupunki
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 26.6.2024
  • Hae viimeistään 24.7.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Juhani Ahon koulu on Iisalmen ainoa yläkoulu. Koulussamme on noin 700 oppilasta ja yli 80 opetus- ja muiden alojen ammattilaista. Lukuvuonna 2024-2025 koulussamme on kuusi erityisopettajaa, jotka toimivat työpareittain vuosiluokkatiimissä yhdessä ohjaajien ja aineenopettajien kanssa. Kehitämme koulua inklusiivisessa hengessä. Arvostamme hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja ja kehittävää työotetta. Juhani Ahon koulun kaikilla oppilailla ja opettajilla on käytössään kannettava tietokone ja toivommekin valittavalta halukkuutta kehittää omaa digipedagogista osaamistaan sekä sitoutua opetuksen kehittämiseen sähköisissä oppimisympäristöissä.

Kelpoisuus määräytyy opetustoimen henkilöstön kelpoisuuksista annetun asetuksen 14.12.1998/986 mukaisesti. Palkkaus OVTES:n mukaan. Kelpoisten hakijoiden puuttuessa huomioidaan myös hakijat, joilla ei ole vaadittavaa kelpoisuutta.

Valitun tulee ennen sijaisuuden vastaanottamista esittää rikosrekisterilain 6 §:n 2 mom. mukainen rikosrekisteriote. Viransijaisuudessa on viiden kuukauden koeaika.

Hakemus tulee tehdä ensisijaisesti sähköisellä lomakkeella osoitteessa www.kuntarekry.fi viimeistään 24.7.2024 klo 9.00 mennessä. Hakemukseen tulee liittää pdf-tiedostona kelpoisuutta osoittavat tutkintotodistukset.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://www.kuntarekry.fi/tyoavain/IIS-03-38-24/fi_FI