Päätoiminen tuntiopettaja (resurssiopettaja), kie, Iisalmen kaupunki
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 26.6.2024
  • Hae viimeistään 24.7.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Juhani Ahon koulu on Iisalmen ainoa yläkoulu. Koulussamme on noin 700 oppilasta ja yli 80 opetus- ja muiden alojen ammattilaista. Koulumme kaikilla luokilla on erilaisia oppijoita ja arvostamme työotetta, jossa erilaiset oppijat otetaan huomioon opetuksessa. Edellytämme valittavalta hyvää aineenhallintaa ja halua kehittyä nuorten kasvatus- ja opetustyössä.

Arvostamme hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja ja kehittävää työotetta. Juhani Ahon koulun kaikilla oppilailla ja opettajilla on käytössään kannettava tietokone ja toivommekin valittavalta halukkuutta kehittää omaa digipedagogista osaamistaan sekä sitoutua opetuksen kehittämiseen sähköisissä oppimisympäristöissä.

Kelpoisuus määräytyy opetustoimen henkilöstön kelpoisuuksista annetun asetuksen 14.12.1998/986 mukaisesti. Palkkaus OVTES:n mukaan. Täytämme tehtävän heti sopivan henkilön löydyttyä. Kelpoisten hakijoiden puuttuessa otamme huomioon myös hakijat, joilla ei ole tehtävässä vaadittua kelpoisuutta.

Tehtävään valitun on esitettävä nähtäväksi rikosrekisterilain 6 §:n 2 mom:ssa tarkoitettu rikosrekisteriote viimeistään 30 päivän kuluessa valintapäätöksen tiedoksisaannista. Tehtävässä on kuuden kuukauden koeaika.

Hakemus tulee tehdä ensisijaisesti sähköisellä lomakkeella osoitteessa www.kuntarekry.fi viimeistään 24.7.2024 klo 9.00 mennessä. Hakemukseen tulee liittää pdf-tiedostona kelpoisuutta osoittavat tutkintotodistukset.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://www.kuntarekry.fi/tyoavain/IIS-03-40-24/fi_FI