Sosiaalityöntekijä, lastensuojelun virka-aikaisen, Länsi-Uudenmaan hyvinvointialue
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 26.6.2024
  • Hae viimeistään 10.7.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Työyhteisössämme työskentelee 3 johtavaa sosiaalityöntekijää, 16 sosiaalityöntekijää, 8 sosiaaliohjaajaa, toimistosihteeri ja toimistotyöntekijä.

Espoon keskuksen lastensuojelu on tehokas, iloinen ja monikulttuurinen asiantuntijaorganisaatio, joka on tunnettu myös ensiarviointityöskentelyn kehittämisestä (Ahma). Tämä haettava virka tulee sijoittumaan virka-aikaiseen päivystys- ja ensiarviointiin. Työskentelemme systeemisellä työotteella ja työntekijän tukena on koko tiimi, johon kuuluu perheterapeutti. Systeemisessä työskentelyssämme korostuu työn reflektointi ja asiakkaan osallisuus. Työssämme pidämme aina tärkeänä sitä, että asiakkaan oma prosessi olisi katkeamaton ensimmäisestä yhteydenotosta alkaen ja asiakas saa tarvitsemansa palvelut oikea-aikaisesti.

Virka-aikaisessa päivystyksessä ja ensiarvioinnissa sosiaalityöntekijän tehtäviin kuuluu päivystys arkipäivisin klo 8-15 ja lastensuojeluilmoitusten ensiarviointi, palvelutarpeen arviointi työparin kanssa sekä ohjaus ja neuvonta perheille ja yhteistyökumppaneille. Työ on vaativaa, nopeatempoista ja antoisaa asiantuntijatyötä, jota tehdään moniammatillisissa verkostoissa. Työtilamme sijaitsevat uudessa perhekeskuksessa.

Työntekijöille ovat tarjolla hyvin tavoittavissa olevien ja välittävien esimiesten, huipputiimin, mahtavan työyhteisön ja työnohjaajan tuki. Teemme työtä työpareina ja työyhteisössämme on vahvaa ammatillista osaamista, jota jaamme mielellämme. Olemme luoneet positiivisen ja kannustavan työilmapiirin, olemme joustavia, välittäviä ja huumorintajuisia. Meillä nauretaan ja keskustellaan paljon yhdessä ja välitetään aidosti siitä, että jokainen jaksaa vaativassa, mutta erittäin antoisassa työssä. Työyhteisössä on poikkeuksellisen erinomainen yhteishenki. Meillä on turvallista tehdä lastensuojelutyötä- olit sitten urasi alussa tai jo kokeneempi tekijä.

Meillä tutustut lastensuojelun avohuoltoon laajasti, jokainen päivä on mielenkiintoinen ja palkitseva. Meillä on vuosittain työn kehittämispäiviä ja olemme kehittämismyönteinen työympäristö. Länsi-Uudenmaan hyvinvointialue tarjoaa laadukasta koulutusta ja runsaasti erilaisia mukavia työsuhde-etuja. Jos olet kiinnostunut työpaikasta, jossa kaikki päivät ovat erilaiset, voit nähdä koko lastensuojelun kirjon ja saat tehdä työtä, jolla on merkitystä - hae meille!

Työpaikan nimi ja osoite: Espoon keskuksen lastensuojelu, Kamreerintie 6, Espoo
Työaika: 37,45h/vko
Tehtävä on vakinainen.

Kelpoisuusvaatimukset: Sosiaalihuollon ammattihenkilöistä annetun lain (817/2015) 7 §:n mukainen pätevyys.

Tehtävässä edellytetään hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja, päätöksentekokykyä, kokousten johtamisen ja dokumentoinnin osaamista.

Virkaan/työsuhteeseen valituilta pyydetään satunnaisesti Länsi-Uudenmaan hyvinvointialueen päihdeohjelman mukaista huumausainetodistusta.

Arvostamme kokemusta lastensuojelun päivystyksestä ja ensiarvioinnista.

Työntekijöiden hyvinvointi on meille tärkeää ja haluamme tarjota monipuolisia etuja henkilöstöllemme. Tarjoamme käyttöösi vuodessa 200 €, jonka voit käyttää toiveidesi mukaan kulttuuri-, hyvinvointi-, liikunta- tai matkalippuetuuksiin. Arvostamme työ- ja vapaa-ajan tasapainoa.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://www.kuntarekry.fi/tyoavain/LUVN-04-306-24/fi_FI