Mhy Rokua-Paljakka: Metsäasiantuntija, Töitä Suomesta työvoimapalvelut Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 25.6.2024
  • Hae viimeistään 19.7.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Me metsänhoitoyhdistyksissä autamme vahvalla asiantuntemuksellamme suomalaisia metsänomistajia paikallisesti ja perinteitä kunnioittaen. Varmistamme metsäomaisuuden tavoitteiden mukaisenhoidon sekä siirtymisen sukupolvelta toiselle taloudellisesti ja ekologisesti kestävällä tavalla. Yhdessä MTK:n kanssa puolustamme metsänomistajien etua niin kotimaassa kuin EU-tasollakin.

Ketjuumme kuuluu 56 metsänhoitoyhdistystä, joiden 250 toimipisteessä työskentelee yli 1000 metsäalan ammattilaista. Kohtelemme työyhteisömme jäseniä reilusti, vahvistamme heidän osallisuutta ja yhteisöllisyyttä sekä tuemme heidän hyvinvointiaan työssä.

Metsänhoitoyhdistys Rokua-Paljakka on alueen merkittävin yksityismetsätalouden toimija. Tarjoamme kaikki metsäalan palvelut metsänistutuksesta puunmyyntiin. Toimimme Puolangan, Utajärven sekä Vaalan kunnan alueella. Tutustu meihin tarkemmin:mhy.fi/rokua-paljakka

Oletko metsässä hyvä, jopa erinomainen? Niin mekin!

Haemme
METSÄASIANTUNTIJAA
vakituiseen työsuhteeseen Puolangalle.

Työtehtäviisi kuuluvat puukauppaan, metsänhoitoon ja asiantuntijapalveluihin liittyvien palveluiden markkinointi, myynti ja toteutus sekä metsänomistajien neuvonta. Arvostamme aktiivista sekä markkinointihenkistä työtehtäviin tarttumista sekä kykyä itsenäiseen ja tulokselliseen työskentelyyn. Aikaisempi kokemus metsänhoitoyhdistyksestä tai vastaavista tehtävistä katsotaan eduksi.

Meillä on erittäin osaavaa, hyvällä asenteella varustettua henkilöstöä, jolta ei huumoria puutu. Useat toimihenkilömme ovat olleet vuosikymmeniä yhdistyksessä töissä.

Palkkaus YT/METO-työehtosopimuksen mukainen/palkkatoivomus.

Lähetä hakemuksesi ansioluetteloineen pe 19.7.2024 mennessä osoitteessa https://jobs.toitasuomesta.fi/jobs/4670344-mhy-rokua-paljakka-metsaasiantuntija. Lisätietoja työtehtävästä antaa toiminnanjohtaja Jukka Kauppinen puh. 0440 167 100.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://jobs.toitasuomesta.fi/jobs/4670344-mhy-rokua-paljakka-metsaasiantuntija