Ohjaaja, määräaikaisuus, Oulu, Hiironen, MEHILÄINEN OY
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 25.6.2024
  • Hae viimeistään 15.7.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Haluatko työskennellä innostavassa ja kehittyvässä työyhteisössä, jossa työtä tehdään suurella sydämellä? Jos vastasit kyllä, saatat olla uusi tiimimme jäsen!

Haemme lähihoitajaa määräaikaiseen ohjaajan työhön Provesta Kaarnaan

Provesta Kaarna on asumispalveluyksikkö, joka tarjoaa ympärivuorokautista ja yhteisöllistä palveluasumista täysi-ikäisille mielenterveyskuntoutujille. Provestan toimintayksiköt ovat osa Ykköskotien sosiaalipalveluita. Provesta on Ykköskotien palvelutuote erityisryhmille, jonka keskiössä ovat asukkaiden omat asuinhuoneistot integroituna tavanomaiseen asuinympäristöön.

Arjen asiakastyö on asukkaan kokonaisvaltaista arjen ohjausta ja elämän tukemista asiakkaan omassa kodissa, yksikön yhteisissä tiloissa ja asioinneissa yksikön ulkopuolella. Lisäksi työ sisältää lääkehoidon toteuttamista. Työ on kolmivuorotyötä.

Olethan koulutukseltasi vähintään lähihoitaja. Lisäksi sinulla on kokemusta asumispalveluista ja mielenterveyskuntoutuksen toteuttamisesta. Vaadimmehygieniapassin, ajokortin, kausi-influenssarokotuksen sekä suosittelijan esimieheltä. Ensiapukoulutus on suositeltavaa, mutta saat sen myös meidän kauttamme.

Tiimissämme viihtyy positiivisesti asioihin suhtautuva, huumorintajuinen, oma-aloitteinen ja asiakkaiden että työyhteisön hyvän kohtaamisen omaava kuntoutuksen ammattilainen. Toivomme myös, että olet joustava ja innokas työntekijä, joka sopii hyvin laadukkaaseen, kehittyvään ja energiseen organisaatioomme.

Työntekijänä saat ison työnantajan henkilöstöedut, kuten liikuntasaldon, työterveyshuollon ja mahdollisuuden osallistua säännöllisesti täydennyskoulutuksiin.

Olemme joustava työnantaja ja meillä tekeminen saa olla hauskaa, arvostamme asioiden eteenpäin viemistä ja meillä jokainen voi vaikuttaa yksikön toimintaan. Innostuitko? Hae tehtävää viimeistään 15.7.2024 mennessä. Käsittelemme hakemuksia kuitenkin jo hakuajalla ja palkkaamme sopivan henkilön löydyttyä.

Tiimimme odottaa jo innokkaana yhteydenottoasi!

Lisätietoja tehtävästä antaa:
Piia-Sofia Lummi
Provesta Kaarna; yksikön johtaja
p. 050520 8838 (tavoitettavissa arkisin klo 8-16)
piia-sofia.lummi@mehilainen.fi
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://mehilainen.wd103.myworkdayjobs.com/tyomarkkinatori_careers/job/Oulu-Ruukinkuja/Ohjaaja--mraikaisuus--Oulu--Hiironen_R0031633/apply