Sähkö- ja automaatioasentaja - Boliden Kevitsa, Boliden Kevitsa Mining Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 25.6.2024
  • Hae viimeistään 4.8.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Haluatko olla mukana kehittämässä sähkö- ja automaatiopalveluiden tulevaisuutta Boliden Kevitsan monimetallikaivoksellamme? Onko sinulla hyvä päätöksentekokyky ja olet joustava henkilö, joka nauttii ongelmanratkaisusta? Etsimme nyt ammattitaitoista ja motivoitunutta henkilöä, jolla on asianmukainen koulutus ja halu hyödyntää osaamistaan. Hae tehtävään jo tänään!

Tehtävän kuvaus

Sähkö-automaatioasentajana työskentelet osana sähkö- ja automaatiokunnossapidon ammattitaitoista tiimiä. Pääasialliset tehtäväsi ovat kaivoksen rikastamon ja avolouhoksen sähköjärjestelmien ja -laitteiden sekä erilaisten automaatiojärjestelmien ja -laitteiden huolto- ja kunnossapitotyöt.

Tässä tehtävässä teet tiivistä yhteistyötä koko kaivoksen kanssa. Menestyäksesi roolissa ja voidaksesi edistää Boliden Kevitsan tulevaisuutta, sinulla tulee olla hyvät viestintätaidot, kyky tehdä yhteistyötä, joustavuutta ja kyky huomata ongelmia ja löytää ratkaisuja.

Tehtävä on vakituinen. Sähkö- ja automaatioasentajat työskentelevät tehtävistä riippuen joko 5+5/10h päivävuorossa tai 4+6/12h päivä- ja yövuorossa.

Koulutus ja vaatimukset

Odotamme työskentelevämme henkilön kanssa, jolla on vastuullinen asenne työhön ja työvälineiden turvalliseen käyttöön sekä erinomaiset viestintätaidot ja ennakointikyky. Kyky tehdä töitä itsenäisesti sekä toimia tiimissä ovat avainasemassa menestymisessä sähkö- ja automaatioasentajan roolissa.

Tehtävään vaaditaan seuraavat pätevyydet:

sähkö- ja/tai automaatioasentajan perustutkinto
B-ajokortti
Eduksi luetaan:

aiempi kokemus sähkö- ja automaatiokunnossapitotehtävistä tehdas- ja tuotantolaitosympäristössä
englannin kielen taito
Odotamme, että jaat perusarvomme: huolenpito, rohkeus ja vastuu. Tiedämme, että monimuotoisuus on menestystekijä, joka rikastuttaa toimintaamme - pyrimme työntekijöidemme keskuudessa monimuotoisuuteen taustan, kokemuksen, tiedon ja persoonallisuuden osalta. Bolidenilla kaikki työntekijät osallistuvat aktiivisesti turvallisen ja hyvän työympäristön luomiseen, ja työympäristöasiat ovat meille ensisijaisia.

Lisätietoja

Lisätietoja avoimesta tehtävästä antaa sähköinsinööri Petri Koivula, petri.koivula@boliden.com tai puhelin 040 168 4414.

Hakuprosessiin ja rekrytointijärjestelmään liittyviin kysymyksiin vastaa Talent Acquisition Partner Kaija Veikanmaa, kaija.veikanmaa@boliden.com.

Tule meille töihin!

Tule kehittämään itseäsi ja asiantuntijuuttasi osana kannustavaa ja osaavaa tiimiämme! Bolideniläisenä etuihisi kuuluvat muun muassa kilpailukykyinen palkkaus, erittäin kattavat työterveyspalvelut sekä edut liikuntaan ja vapaa-ajan aktiviteetteihin.

Hakemukset

Lähetä hakemuksesi ja ansioluettelosi sähköisen hakujärjestelmän kautta osoitteessa: https://www.boliden.com/fi/Ura/ viimeistään 4.8.2024. Hakemusten käsittely ja valintaprosessi ovat käynnissä koko hakuajan. Järjestämme haastatteluita ja täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://boliden.wd3.myworkdayjobs.com/en-US/BolidenJobs/job/Shk--ja-automaatioasentaja_JOB_010070