Raskaankaluston asentaja, E. Hartikainen Oy, Worker Akatemia Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 25.6.2024
  • Hae viimeistään 21.7.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
E. Hartikainen Oy on yksi Suomen suurimmista maarakennusalan urakoitsijoista. Vuonna 1965 perustetussa yhtiössämme työskentelee yli 400 maarakennusalan ammattilaista ympäri Suomea ja käsiimme on luotettu pitkän uramme aikana useita valtakunnallisesti merkittäviä hankkeita. Menestyksemme salaisuus on osaava ja motivoitunut henkilökuntamme, vahva ja järeä kalustomme sekä luotettava, parhaimmillaan elinikäinen kumppanuutemme. Toimimme vastuullisesti sekä asiakaslähtöisesti ja kun jotain lupaamme, teemme sen kerralla kuntoon.

Haemme asiakkaallemme E. Hartikainen Oy:lle Sotkamoon Terrafame Oy:n kaivoskorjaamolle RASKAANKALUSTON ASENTAJAA.

Asentajana työtehtäväsi painottuvat työmaalla tapahtuvaan päivittäiseen kunnossapitoon yhteistyössä asentajatiimin kanssa. Työaika on keskimäärin 40h/vko, käytössä on useita vuorojärjestelyitä. Työsuhde on kokoaikainen ja vakituinen ja se solmitaan suoraan asiakasyrityksen kanssa.

Järjestämme sinulle työsuhteen alussa tiiviin ja kattavan perehdytysjakson ja varmistamme, että pääset heti tekemään työtäsi tehokkaasti ja turvallisesti. Jatkossa sinulla on myös mahdollisuus täydennyskoulutuksiin. Järjestämme tarvittaessa majoituksen.

Toivomme sinulta:

Teknistä pohjakoulutusta (esim. ajoneuvo-, metsäkone- tai maatalouskoneasentaja, raskaskonemekaanikko tai muuta tehtävään soveltuvaa koulutusta)
     Aikaisempaa työkokemusta asentajan tehtävistä
     Oma-aloitteisuutta ja joustavuutta
     Kykyä tehdä nopeita ratkaisuja sekä tarttua töihin omatoimisesti ja itsenäisesti

Työ on fyysisesti vaativaa, joten arvostamme, että huolehdit itsestäsi. Hyvinvoinnin tueksi työnantaja tarjoaa kattavan työterveyshuollon ja hyvinvointietuja mm. ePassin muodossa. Lisäksi tarjoamme sinulle mahdollisuuden kehittää ja ylläpitää osaamistasi mm. osallistumalla koulutuksiin. Tarvittaessa järjestämme asumisen.

Voit tutustua kunnossapidon arkeen ja Hartikaiseen työnantajana katsomalla TE-livelähetyksen tallenteen "Raskaskoneasentaja - Tule töihin E. Hartikaiselle!" Lähetyksen löydät TE-live -sivustolta osoitteesta https://te-live.fi/lahetykset/paWaoUzZr

Kiinnostuitko? Jätä meille vapaamuotoinen hakemus 21.7.2024 mennessä. Huomioithan, että käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana. Työsuhde alkaa sopimuksen mukaan. Rekrytointi toteutetaan yhteistyössä Workerin kanssa. Lisätietoja tehtävästä antaa rekrytointiasiantuntija Heta Lappi numerosta 050 375 0387 tai heta.lappi@worker.fi.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta http://worker.likeit.fi/apply/63381776