Siistijä kotisiivoukseen, Eezy Oyj
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 25.6.2024
  • Hae viimeistään 14.7.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Innostaisiko työskentely ihmisläheisessä kotisiivouksessa?

Asiakkaamme on porvoolainen hoiva-alan yritys, joka tarjoaa turvallista hoiva-apua tarpeen mukaan.

----------

Mitä etsimme:

Etsimme kotisiivoukseen Porvooseen ja lähialueille asiakaspalveluhenkistä, iloista, auttamishaluista ja suomen kielen taitoista työntekijää.

Töitä tehdään arkisin kesällä noin 3-5 päivänä viikossa noin 6h/ päivä ja syksyllä 5 päivänä viikossa noin 6h/ päivä. Etsimällämme työntekijällä tulee olla oman auton käyttömahdollisuus, sillä kohteet sijaitsevat eri puolilla Itä-Uusimaata.

----------

Mitä toivomme:

Työ tapahtuu asiakkaiden kodeissa, vauvasta vaariin, joten siksi valitun henkilön tulisi omata reipas asenne, empatiakyky ja itsenäinen ote työskentelyyn.

Kotisiivouksen peruspalveluja ovat pölyjen pyyhkiminen, lattioiden pesu ja keittiön siivous. Tarvittaessa pyykkihuolto sekä pyykkien silitys ja pyydettäessä myös lakanoiden vaihto onnistuu. Ikkunoiden pesu hoituu eri sopimuksella.

Työssä vaaditaan hyvää fyysistä kuntoa jo työn liikkuvuuden vuoksi sekä vastuullista otetta. Huomioithan, että tässä työssä vaaditaan hyvää suomen kielen taitoa, jotta kanssakäyminen asiakkaiden kanssa sujuisi luontevasti.

Etunasi saattaa olla:
-aikaisempi kokemus siivousalalta
-hyvät ihmissuhdetaidot
-lähihoitajan tai muu hoitoalan koulutus
----------

Mitä tarjoamme:
-Joustavat työajat
-Ihmisläheisen työn
-Kannustavan työyhteisön, jossa hyvä yhteishenki
-Tiimin tuen
-Monipuolisen asiakaskunnan ja työympäristön
-Liikkuvan ja vaihtelevan työn
-Palkkaus Yksityisen sosiaalipalvelualan Työehtosopimuksen mukaan.

Lisäksi saat:
-Tunnukset Eezy Työntekijäsovellukseen, jonka kautta voit jatkossa helposti hakea työpaikkoja, kirjata työtunnit ja seurata palkkasi tilannetta.
-Oman yhteyshenkilön Eezyltä.

Työn aloituksen ajankohta ja sen kesto: Työ alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä.

----------

Miten haet työpaikkaa:

Mikäli innostuit, niin jätä hakemuksesi ilmoituksen ohessa olevasta hakulinkistä ja toimi nopeasti, sillä käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana! Täytä hakulomakkeen tiedot ja liitä mukaan ansioluettelosi. Emme käsittele sähköpostitse tulleita hakemuksia.

----------

Seuraa meitä myös somessa! Facebook: Eezy Porvoo ja Instagram @eezyporvoo

---------

Tiedustelut:

Lisätietoja tehtävästä saa meiltä osoitteesta:

tuija.makela@eezy.fi

tai puhelimitse 050 599 9021, ma-pe klo 9-15 välisenä aikana.

Eezy Oyj on Suomen laajin työelämän asiantuntijatalo, jonka missiona on olla hyvän työelämän tekijä. Palvelemme asiakkaitamme mm. henkilöstövuokrauksen, yrityskulttuurimuotoilun ja johtamisen kehittämisen, rekrytointien, työllistämispalveluiden, kevytyrittäjyyden ja henkilöstötutkimuksien saralla. Me tunnemme suomalaisen työelämän sykkeen, koska työllistämme vuosittain n. 25 000 henkilöä, viemme läpi 900 organisaatioiden kehitysprojektia, analysoimme 200 000 henkilöstötutkimusvastausta ja teemme 3300 henkilöarviota. Liikevaihtomme oli 219 miljoonaa euroa vuonna 2023, ja osakkeemme noteerataan Helsingin Pörssin päälistalla. Eezy - eläköön elämä ja työ. www.eezy.fi
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://eezy.fi/tyopaikat/531137760