Avoin hakemus Ylivieskaan ja lähikuntiin, Eezy Oyj
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 25.6.2024
  • Hae viimeistään 7.7.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Etsimme Ylivieskan alueelle ja lähikuntiin jatkuvasti uusia työntekijöitä. Lähetä hakemuksesi joko johonkin avoinna olevaan työpaikkaan, tai tähän yleiseen hakuilmoitukseen. Työnhaussa verkostot ovathyödyllisiä tiedon jakamiseksi, yhteistyön edistämiseksi sekä uran kehittämiseksi.

Meillä on tarjolla erilaisia työtehtäviä, joita voit tehdä koko- tai osa-aikaisesti. Meiltä löytyy tällä hetkellä työpaikkoja mm. logistiikan, tuotannon, kaupan, sekä erilaisten palvelujen alalta.
Saattaa myös olla että etsit töitä, mutta et vielä tiedä miltä alalta. Olemme sinuun yhteydessä, kun osaamistasi vastaavaa työtä on tarjolla. Saatat saada työpaikan jo ennen kuin se tulee julkiseen hakuun.

Me tarjoamme sinulle aina vähintään työehtosopimuksen mukaisen palkan, ja annamme neuvoja mm. CV:n, työhaastattelujen sekä työsuhdeasioiden osalta.

Etsimämme henkilöt ovat motivoituneita ja luotettavia työntekijöitä.Tärkeintä on, että sinulla on selkeä halu sekä hyvä asenne työntekoa kohtaan. Asiakasyrityksemme perehdyttää sinut työtehtäviin ja me olemme tukenasi työsuhdeasioissa koko työsuhteesi ajan.

Olisitko sinä seuraava eezyläinen?

Voit jättää hakemuksesi ohessa olevasta hakulinkistä. Täytä hakemus huolellisesti koulutus- sekä työkokemustietoinesi. Liitä halutessasi mukaan myös CV.
Mikäli haluat lisätietoa avoimista paikoistamme, ole yhteydessä:

Alanen Katariina
050 5816 078
kata.alanen@eezy.fi

Laita myös somekanavamme seurantaan:
FB: Eezy YlivieskaIG: eezyylivieska

Eezy Oyj:n visiona on olla Suomen merkittävin työelämän uudistaja, joka luo onnistuneita työkokemuksia tarjoamalla henkilöstöpalveluita ja kevytyrittäjyyttä sekä laajan kirjon työelämän asiantuntijapalveluita. Eezy on valtakunnallisesti paikallinen - yhtiö työllistää vuosittain yli 32 000 ihmistä ja palvelee tuhansia asiakkaita. Yhtiön osake noteerataan Helsingin pörssissä. Ketjuliikevaihto vuonna 2022 oli 351,6 miljoonaa euroa ja tavoitteena on olla toimialan markkinajohtaja.

Lisätietoja: www.eezy.fi
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://eezy.fi/tyopaikat/456180058