Lähihoitaja, Pertunmaan kotihoito, Etelä-Savon hyvinvointialue
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 25.6.2024
  • Hae viimeistään 10.7.2024
  • Palkkaus: 2689,30€/kk
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Etelä-Savon hyvinvointialue Eloisa hakee lähihoitajaa toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen Pertunmaan kotihoitoon 1.8.2024 alkaen tai sopimuksen mukaan.

Lähihoitajan työ kotihoidossa koostuu asiakkaan kokonaisvaltaisesta hoidosta ja palveluista. Työ sisältää sekä sairaanhoidollista palvelua, kuntoutusta että päivittäisissä toiminnoissa avustamista. Työhön kuuluu asiakkaan hoito- ja palveluntarpeen arviointia. Kotihoidossa työskennellään moniammatillisina tiimeinä, joissa lähihoitaja ja sairaanhoitaja vastaavat yhdessä kotihoidon asiakkaiden hoidosta hoito- ja palvelusuunnitelman mukaisesti.

Arvostamme hyviä vuorovaikutustaitoja, kyskyä itsenäiseen työskentelyyn ja päätöksen tekoon sekä kiinnostusta oman työn ammatilliseen kehittämiseen. Työssä menestyminen edellyttää sinulta joustavuutta ja positiivista asennetta, sopeutumista uusiin ja muuttuviin tilanteisiin, oma-aloitteisuutta sekä hyviä tiimitaitoja.

Eloisa tarjoaa työntekijöilleen kattavat henkilöstöedut, kuten 300 euron arvoisen rahan käytettäväksi liikuntaan, kulttuuriin tai hyvinvointipalveluihin, kahvit, teet ja kaakaot työpaikalla sekä työsuhdepyöräedun. Haluamme, että viihdyt ja voit meillä hyvin.

Eloisalla uuden työntekijän työskenneltyä tehtävässä vähintään 3 kuukautta, maksamme kertaluontoisen rekrytointipalkkion 500-800 euroa, riippuen työsuhteesi pituudesta.

Kelpoisuusvaatimuksena on tehtävään soveltuva sosiaali- ja terveysalan ammatillinen perustutkinto tai alan aikaisempi kouluasteen ammatillinen tutkinto. Lisäksi edellytetään voimassa oleva ajokortti ja auton käyttömahdollisuus.

Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n edellyttämää rokotussuojaa sekä 55 §:n mukaista terveydentilan selvitystä hengityselinten tuberkuloosista. Palvelussuhteessa noudatetaan kuuden (6) kuukauden koeaikaa. 1.1.2024 alkaen ikääntyneiden kanssa työskentelevän henkilön tulee esittää hyväksyttävä rikosrekisteriote ennen työn alkamista yli 3 kk:n palvelussuhteissa (valvontalaki 741/2023 28 §).
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://www.kuntarekry.fi/tyoavain/611779/fi_FI