Koululiikunnanohjaaja, Taipalsaaren kunta
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 25.6.2024
  • Hae viimeistään 14.7.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Etelä-Suomen aluehallintovirasto on myöntänyt Taipalsaaren kunnalle kehittämisavustusta kolmevuotiseksi suunniteltuun Liikkuva kouluTaipale -hankkeeseen, jonka tavoitteena on edistää ja vakiinnuttaa fyysisesti aktiivisempi kouluarki taipalsaarelaisille 1.-9. -luokkalaisille ja jossa kehitetään ja luodaan liikunnallista toimintakulttuuria edistävä pysyvä toimintamalli Taipalsaaren kunnan perusopetukseen.

Etsimmekin nyt joukkoomme koululiikunnanohjaajaa määräaikaiseen hanketyöhön ajalle 12.8.2024-31.5.2025. Tehtävän jatkuminen toisena ja kolmantena hankevuotena edellyttää hankerahoittajan hyväksyttyä päätöstä hankkeesta.

Liikkuva kouluTaipale -hankkeen ensimmäisen vuoden painopisteenä on oppilaiden osallistaminen liikuntatoiminnan suunnitteluun, toteutukseen ja arviointiin, Liikkuva koulu -toiminnan käynnistäminen ja vuosikellon laatiminen sekä sen tavoitteellinen vahvistaminen osana opetussuunnitelmaa. Toisena ja kolmantena hankevuotena tavoitteena on syntyneen toimintamallin juurruttaminen kaikissa yksiköissä sekä kuntamme moniammatillisen Move!-prosessin kehittäminen.

Koululiikunnanohjaajana vastaat hankkeen suunnitelman mukaisten toimenpiteiden kehittämisestä osallistaen sekä sitouttaen henkilöstön ja oppilaat yhteiseen kehitystyöhön. Lisäksi koululiikunnanohjaaja kokoaa säännöllisesti kokoontuvat työryhmät yksiköihin (Liikkuva koulu -tiimit), vahvistaa toiminnallaan liikunnallisen elämäntavan merkityksen ymmärrystä lasten ja nuorten kasvulle ja kehitykselle (henkilöstön koulutukset, vanhempainillat, oppilaat) ja luo yhdessä oppilaiden kanssa Liikkuva koulu -vuosikellon toiminnan vakiinnuttamiseksi.

Koululiikunnanohjaajana vastaat myös hankkeen toteutuksesta, seurannasta, arvioinnin toteutuksesta sekä hallinnoinnista ja edustat Taipalsaaren kuntaa valtakunnallisissa ja maakunnallisissa verkostoissa sekä osallistut kunnan sisäisiin työryhmiin. Koululiikunnanohjaaja toimii tiiviissä yhteistyössä mm. koulujen henkilökunnan, kunnan liikuntaneuvojan, kouluterveydenhuollon sekä harrastamisen Suomen mallin kanssa.

Kelpoisuusvaatimuksena koululiikunnanohjaajan tehtävään on toisen asteen liikunta-alan koulutus. Tehtävän menestyksellinen hoitaminen edellyttää erinomaisia vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja, taitoa toimia verkostoissa, kehittävää ja itsenäistä työotetta, kykyä suulliseen ja kirjalliseen ilmaisuun, digitaitoja sekä tarmoa kehittää ja luoda uusia toimintamalleja. Näiden perusasioiden ollessa kunnossa valintatilanteessa persoonasi ratkaisee.

Työsuhteen ehdot määräytyvät KVTES:n mukaan, ja tehtävässä noudatetaan koeaikaa. Valitun henkilön on ennen tehtävän vastaanottamista esitettävä työnantajalle rikosrekisterilain 6.2 §:n mukainen rikostaustaote, sillä tehtävässä toimitaan lasten ja alle 18 vuotta täyttäneiden nuorten parissa. Oman auton käyttömahdollisuus on toivottavaa, sillä tehtävässä työskennellään kunnan eri toimipisteissä.

Kerro meille osaamisestasi ja siitä, miksi meidän tulisi valita juuri sinut osaksi mahtavaa ja ammattitaitoista työyhteisömme. Jätäthän hakemuksesi Kuntarekryn kautta 14.7.2024 klo 23 mennessä. Todistukset tarkastetaan mahdollisen haastattelun yhteydessä.

Tervetuloa Taipalsaarelle viettämään parasta elämää!
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://www.kuntarekry.fi/tyoavain/TAI-02-14-24/fi_FI