Koulunkäynninohjaaja, Raahen kaupunki
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 25.6.2024
  • Hae viimeistään 31.7.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Raahen kaupunki hakee koulunkäynninohjaajaa Liikkuvan tuen toimintaan ajalle 1.8.-31.12.2024. Liikkuvan tuen toiminnassa ennaltaehkäistään ja vähennetään koulupoissaoloja sekä tuetaan oppilaiden kiinnittymistä kouluun. Koulunkäynninohjaaja työskentelee tiiviissä yhteistyössä Liikkuvan tuen erityissosionomin ja opettajan kanssa.

Koulunkäynninohjaajan tehtävänkuvaan kuuluu Liikkuvan tuen oppilaiden ohjaus sekä tukitoimien suunnittelu yhdessä oppilaan oman opettajan sekä Liikkuvan tuen muiden työntekijöiden kanssa.

Tehtävään valittavalta odotamme hyviä vuorovaikutustaitoja, joustavuutta sekä innostusta suunnitella ja toteuttaa Liikkuvan tuen toimintaa yhdessä muiden työntekijöiden kanssa.

Kelpoisuusehtona on koulunkäynnin ja aamu- ja iltapäivätoiminnan ohjauksen ammattitutkinnon, aikaisemmin koulunkäyntiavustajan ammattitutkinto, tai vastaavan ammattitutkinnon suorittaminen.
Alkuperäiset kelpoisuuden osoittavat tutkintotodistukset tulee esittää mahdollisen haastattelun yhteydessä.

Valitun tulee esittää ennen viran vastaanottamista pätevyyden osoittavat todistukset sekä lain 504/2002 mukainen rikosrekisteriote.

Raahen kaupungilla on kattavat työsuhde-edut:
- Smartum-etu
- kieliopintokursseja
- lomaosakkeita Vuokatissa ja Rokualla
- laaja työterveyshuolto
- työsuhdepolkupyöräetu
- Suomen Olympiakomitea on myöntänyt Raahen kaupungille Suomen aktiivisin työpaikka -
sertifikaatin.

Hakemukset toimitetaan sähköisesti Kuntarekry.fi -rekrytointijärjestelmän kautta. Jos sinulla ei ole mahdollista tehdä sähköistä hakemusta, voit toimittaa hakemuksen osoitteella: Raahen kaupungin opetustoimi, Rantakatu 5 D, 92100 RAAHE
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://www.kuntarekry.fi/tyoavain/609644/fi_FI