Varhaiskasvatuksen opettaja, Joutsan kunta
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 25.6.2024
  • Hae viimeistään 15.7.2024
  • Palkkaus: 2834,43€/kk
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Haemme joukkoomme varhaiskasvatuksen ammattilaista, jolta odotamme lapsilähtöistä ja sensitiivistä työotetta, sitoutumista tiimityöskentelyyn, hyviä vuorovaikutustaitoja sekä ymmärrystä kokopäiväpedagogiikan merkityksestä ja kykyä edistää tasa-arvoista ja yhdenvertaista varhaiskasvatusta. Arvostamme kokemusta varhaiskasvatuksesta, kehittävää työotetta sekä positiivista tiimihenkeä.

Tarjoamme vastuullista ja monipuolista työtehtävää sekä kokeneen ja hyvän työyhteisön. Joutsan kunnan työntekijöillä on kattavat työhyvinvointiedut, kuten laajasti kattava e-passi, sekä työsuhdepyöräetu.

Kelpoisuusvaatimuksena tehtävään on varhaiskasvatuslain 26 §:n mukainen kelpoisuus tai siirtymäsäännökseen (75 §) mukaisesti: kasvatustieteen kandidaatti (vo), soveltuva ammattikorkeakoulututkinto tai aikaisempi vastaava opistotasoinen tutkinto, esim. lastentarhanopettaja tai sosiaalikasvattaja (laki 272/2005 ja asetus nro 608/2005). Kelpoisuusehdot täyttävien hakijoiden puuttuessa voidaan tehtäviin palkata soveltuvin hakija määräajaksi.
Valitun on ennen työn vastaanottamista esitettävä lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002) mukainen rikosrekisteriote.

Kelpoisuusehdot täyttävien palkkaus ja muut palvelussuhteen ehdot määräytyvät OVTES:n mukaan. Tehtävässä noudatetaan 6 kuukauden koeaikaa.

Haastatteluun kutsuttavien tulee esittää alkuperäiset tutkinto- ja työtodistukset haastattelun yhteydessä.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://www.kuntarekry.fi/tyoavain/JOU-05-23-24/fi_FI