Psykologi, Perhekeskus, Uusikaupunki, Varsinais-Suomen hyvinvointialue
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 25.6.2024
  • Hae viimeistään 9.7.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Työskentelyalue on ensisijaisesti Uusikaupunki, Pyhäranta ja Laitila. Tarkoitus on jakaa tämä alue kahden neuvolapsykologin kanssa.

Neuvolapsykologina pääset tukemaan perheitä varhaisessa vaiheessa. Työtehtäviin kuuluu muun muassa neuvolaikäisten lasten ja esikoululaisten kasvun ja kehityksen haasteiden arvioita, vanhemmuuden tukea esimerkiksi vanhemman lievissä mieliala- ja ahdistusoireissa, vanhemmuuteen liittyvissä peloissa ja huolissa sekä tukea kasvatus- ja hoivakysymyksissä. Teemme tiivistä yhteistyötä perheneuvolan ja varhaiskasvatuksen kanssa.

Odotamme sinulta asiakaslähtöistä ja kehittävää työotetta sekä hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja. Katsomme eduksi neuvolatoiminnan ja palvelujärjestelmän tuntemuksen, sekä aikaisemman kokemuksen lasten ja perheiden parissa työskentelystä.

Tehtävässä noudatetaan 6 kk koeaikaa.

Tehtävän kelpoisuusvaatimuksena on terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain 559/94 mukainen psykologin laillistus.

Lisäksi edellytämme ajokorttia ja oman auton käyttömahdollisuutta

Tarjoamme sinulle esimerkiksi:
- etätyömahdollisuuden sopimuksen mukaisesti
- liukuvan työajan
- työnohjauksen
- monipuoliset Varhan sisäiset koulutusmahdollisuudet

Varhan työntekijöille tarjotaan hyvinvoinnin edistämiseksi Smartum -etua liikuntaan, hyvinvointiin, kulttuuriin tai työmatkoihin. Vuonna 2024 etu on 250 euroa.

Noudatamme tartuntatautilain 48§ mukaisia vaatimuksia työntekijöiden rokotussuojasta, joka koskee sosiaalihuollon ja terveydenhuollon toimintayksiköiden asiakas- ja potilastiloissa työskenteleviä.

Tehtävään valitulta vaaditaan, että hän toimittaa itseään koskevan, lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002) tarkoittaman rikosrekisteriotteen.

Varsinais-Suomen hyvinvointialueelle virkaan/työsuhteeseen valitulta pyydetään satunnaisesti huumausainetodistus.

Tehtäväkohtaisen palkan lisäksi sinulla on mahdollisuus saada erilaisia lisiä, esim. työkokemuslisä (3-8%). Työkokemuslisää maksetaan hyväksi laskettujen työvuosien perusteella ja mukaan lasketaan myös muilla työnantajilla tehty saman alan työ. Jos sinulla on hyväksi luettavaa työkokemusta yli 15 vuotta, voit nopeastikin ansaita lomaa korkeimman taulukon mukaan eli jopa 38 päivää vuodessa, joka tarkoittaa 7,5 viikkoa lomaa vuodessa.

Haluamme edistää tasa-arvon ja yhdenvertaisuuden toteutumista ja arvostamme monimuotoisuutta työyhteisössämme. Toivomme hakijoiksi eri-ikäisiä, eri sukupuolia olevia sekä kieli-, kulttuuri- tai muihin vähemmistöihin kuuluvia henkilöitä.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://www.kuntarekry.fi/tyoavain/VARHA-03-719-24/fi_FI