Päätoiminen tuntiopettaja valmistavaan opetukseen, Joutsan kunta
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 25.6.2024
  • Hae viimeistään 31.7.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
TERVETULOA JOUTSAAN!
Joutsan koulukeskuksessa opiskelee n. 350 oppilasta ja opiskelijaa sekä työskentelee 50 opetusalan ammattilaista. Joutsa sijaitsee nelostien varressa hyvien liikenneyhteyksien päässä. Meillä on mukava työyhteisö josta noin puolet kulkee töihin Jyväskylästä ja sen lähialueilta. Tervetuloa joukkoomme!

Valmistavan opetuksen keskeisinä tavoitteina on antaa oppilaalle tarvittavat valmiudet suomen kielessä ja tarpeelliset muut valmiudet esiopetukseen tai perusopetukseen siirtymistä varten sekä edistää oppilaiden tasapainoista kehitystä ja kotoutumista suomalaiseen yhteiskuntaan. Valmistava opetus tarjoaa oppilaalle paitsi kehittyvän alkeiskielitaidon, myös perustietoja eri oppiaineista ja hyvän käsityksen suomalaisen peruskoulun keskeisistä toimintatavoista.

Etsimme tehtävään innostunutta, oma-aloitteista ja monipuolista osaajaa. Opettajana sinulta edellytetään oppilaslähtöistä ja joustavaa ammatillista työotetta, hyviä yhteistyötaitoja ja riittävää suomen kielen taitoa. Suomi toisena kielenä -opinnot ja muu kielitaito luetaan eduksi.

Kelpoisuusvaatimuksena on luokanopettajan, aineenopettajan tai erityisopettajan koulutus (opetustoimen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista säädetyn asetuksen (986/98) mukainen kelpoisuus). Kelpoisten hakijoiden puuttuessa otamme huomioon muutkin tehtävään soveltuvat hakijat.

Palkkaus ja palvelussuhteen ehdot määräytyvät voimassa olevan OVTES:n mukaan (luokanopettaja 24 opv). Tehtävään valitun on ennen valinnan vahvistamista, viimeistään 30 päivän kuluessa valintapäätöksen tiedoksisaannista, esitettävä lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002) mukainen rikostaustaote. Koeaika on 6kk.

Aiemmin paikkaa hakeneet huomioidaan uudessa haussa.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://www.kuntarekry.fi/tyoavain/JOU-05-22-24/fi_FI