Lähihoitaja tai alan opiskelija keikkatyöhön Jyvä, Validia Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 25.6.2024
  • Hae viimeistään 31.8.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Tule mukaan luomaan elämäsi tarinaa Validialle. Haemme nyt hoitajia keikkatyöhön Jyväskylän Validia-taloon.

Millaisesta työsuhteesta olet kiinnostunut? Kerro siitä meille! Tuemme osaamisesi kehittymistä huomioimalla vahvuutesi ja kiinnostuksen kohteesi. Me Validialla olemme monimuotoinen porukka eri alojen ammattilaisia. Meillä jokainen saa olla yksilö ja kenenkään ei tarvitse pärjätä yksin.

Keikkatyössä voit tehdä töitä sinulle parhaiten soveltuvalla tavalla. Joustavuuden ansiosta työmme sopii niin täysipäiväiselle ammattilaiselle, opiskelijalle tai eläkeläiselle lisäansioksi. Olit sitten lähihoitaja, sairaanhoitaja, terveydenhoitaja, ensihoitaja tai alan opiskelija, niin meillä voi olla sinulle töitä!

Meillä hoitotyö on monipuolista ja ihmisläheistä. Hoitajat ovat asiakkaillemme läheisiä ja auttavat heitä elämään mahdollisimman normaalia arkea. Validialla työelämä ei ole vain rutiineja - asumisesta, pitkästä asiakassuhteesta ja sujuvasta arjesta syntyy elämäntarinoita, jotka koskettavat sekä meitä validialaisia, että asiakkaitamme. Työssäsi toimit asiakkaan omahoitajana tehden yhteistyötä eri tahojen kanssa. Työtäsi ohjaa asiakkaan palveluiden toteuttamissuunnitelma. Osaamisesi on laajasti käytössä vaihtelevissa hoitotoimenpiteissä ja myös asiakkaidemme viriketoiminnan järjestämisessä.

Tarjoamme sinulle
- Perehdytyksen osaamisesi mukaan
- Ammattitaitoisen huumorilla höystetyn työyhteisön tuen
- Kilpailukykyisen palkkauksen työehtosopimuksen mukaan
- Mahdollisuuden palkan korottamiseen vastuun lisääntyessä, joka tapahtuu osaamisen ja näyttöjen kautta
- Alennuksia eri yhteistyökumppaneilta sekä liikunta-, kulttuuri- ja työmatkaedun

Toivomme sinulta
- Aitoa kiinnostusta vammaistyötä kohtaan
- Tartuntalain mukaista rokotussuojaa (lisätietoja yhteyshenkilöltä)
- Soveltuvaa sosiaali- ja terveysalan koulutusta tai alan opintoja
- Positiivista ja iloista asennetta
- Halua oppia uutta ja kehittyä työssäsi

Tule osaksi mukavaa tiimiämme - haluamme kuulla sinusta pian! Jätä tietosi meille hakulomakkeen kautta, jotta voimme varmistaa tietojesi turvallisen käsittelyn. Lisätietoja tehtävästä antaa yksikönjohtaja Sanna Aksentjeff arkisin puh. 044 765 3503 tai sanna.aksentjeff@validia.fi. tai rekrytointikoordinaattori rekry@validia.fi tai 044 478 4380.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://ura.validia.fi/jobs/3490929-lahihoitaja-tai-alan-opiskelija-keikkatyohon/applications/new