Kotisiivooja, Suomen Henkilöstöasiantuntijat Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 25.6.2024
  • Hae viimeistään 7.7.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Etsimme asiakasyrityksellemme KOTISIIVOOJIA Kuopioon!
Kiinnostaisiko sinua siivousalan työt tai oletko kenties jo kokenut alan ammattilainen?
Kotisiivoojana pääset näyttämään tai kerryttämään alan osaamistasi ja oppimaan uutta. Työtä tehdään pääasiassa aina parin kanssa. Työ on osa-aikainen ja töitä on arkisin päivävuoroissa. Miellämme kuulemme myös toiveistasi työaikoja kohtaan. Haluatko tehdä töitä esimerkiksi enemmän keikkaluontoisesti tai osa-aikaisesti vain sinulle sopivina tiettyinä arkipäivinä? Voidaan jutella myös näistä toiveistasi lisää haastettelussa! Työnaloitus on myös sovittavissa tilanteesi mukaan. Palkkaus aina kiinteistöpalvelualan TES:in mukaisesti alkaen 11,77€/h.
Odotamme sinulta:

B-ajokorttia
Ahkeraa asennetta ja kohtalaista fyysistä kuntoa
Suomen kielen ymmärrys ja osaaminen asiakaskohtaamisissa

Tarjoamme:

Hyvän perehdytyksen työtehtäviisi
Mukavat työkaverit ja työyhteisön!

Alan koulutus ja kokemus siivousalalta katsotaan eduksi. Tärkeintä on kuitenkin sinun reipas ja ahkera asenne sekä into oppia uutta! Työhön perehdytetään aina hyvin.
Hae paikkaa suoraan sivun alareunassa olevan painikkeen kautta!

Lisätietoja:
Eetu Suokas, eetu.suokas@henkilostoasiantuntijat.fi, puh. 040 738 0533

Suomen Henkilöstöasiantuntijat Oy on keskisuomalainen henkilöstöpalvelualan yritys. Palveluihimme kuuluvat henkilöstövuokraus, rekrytointiratkaisut sekä työllistämisen asiantuntijapalvelut.
Olemme reilu ja omista työntekijöistämme huolehtiva henkilöstöpalveluyritys. Työterveyden ja lakisääteisten vakuutusten lisäksi olet meidän kauttamme vakuutettu myös vapaa-ajalla. Maksamme sinulle aina vähintään työehtosopimuksen mukaisen palkan lomarahoineen ja mahdollisine sairaspäivärahoineen. Työntekijämme ovat vakuutettuja Fenniassa ja työterveys hoidettu Mehiläinen Oy:n kautta.
Voit tehdä meillä töitä keikkaluontaisesti, määräaikaisesti tai vakituisesti. Rekrytointitoimeksiantojemme kautta voit työllistyä myös suoraan asiakasyrityksiimme. Haemme jatkuvasti uusia eri alan osaajia, joilla on osaamista ja halua tehdä töitä. Tule meille töihin!
Seuraa meitä ja avoimia työpaikkoja kotisivuillamme sekä sosiaalisessa mediassa:https://henkilostoasiantuntijat.fi/https://www.facebook.com/henkilostoasiantuntijat/https://www.instagram.com/henkilostoasiantuntijat/https://www.linkedin.com/company/suomen-henkilostoasiantuntijat-oy/
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://henkilostoasiantuntijat.fi/tyopaikat/?rmpage=job&rmjob=372&ref=&utm_medium=talentech_publishing&utm_source=mol