Lähihoitaja, Mainiokoti Neilikka, Muhos, MEHILÄINEN OY
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 25.6.2024
  • Hae viimeistään 25.8.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Lähihoitaja, Mainiokoti Neilikka, Muhos

Tule mukaan rakentamaan kodin tuntua Mainiokoti Neilikkaan, Muhokselle!

Haemme nyt lähihoitajaa vakituiseen työsuhteeseen kauniiseen ja viihtyisään kotiimme.

Mihin tulet töihin?
Mainiokoti Neilikka on suunnattu hoivaa ja avustamista tarvitseville ikäihmisille. Toimimme historiallisissa, kauniissa tiloissa, metsän keskellä Oulujoen varrella Muhoksella. Työyhteisömme on avoin, iloinen ja siihen on helppo tulla uutenakin työntekijänä. Kodissamme on 22 asukaspaikkaa.

Mitä pääset tekemään?
Lähihoitajana pääset tekemään jokapäiväistä hoitotyötä ja kehittämään yksikkömme toimintaa yhteistyössä muiden tiimiläisten kanssa. Arkemme on toiminnallista ja järjestämme jatkuvasti aktiviteetteja asukkaillemme.

Kuka sinä olet?
Olet koulutukseltasi lähihoitaja tai opintojesi loppusuoralle ennättänyt opiskelija. Joukossamme viihtyy parhaiten positiivisesti asioihin suhtautuva ja oma-aloitteinen henkilö, joka on aidosti kiinnostunut ikäihmisten hoitotyöstä. Vanhustyön osaaminen ja voimassa olevat LoVe-lääkeluvat katsotaan eduksesi.

Miksi tulisit meille töihin?
Mainiokoti Neilikassa pääset osaksi yhteen hiileen puhaltavaa työyhteisöä, jossa töitä tehdään hymy huulilla. Olemme joustava työnantaja. Mehiläisenä saat käyttöösi hyvät henkilöstöedut, kuten liikuntasaldon, työterveyshuollon ja digiklinikan palvelut 24/7. Mainiokotien työtekijänä sinulla on monipuoliset koulutus- ja kehittymismahdollisuudet.

Työ on 3-vuorotyötä ja tehtävän palkkaus on yksityisen sosiaalialan TES:n mukainen.
Tehtävä on kokoaikainen ja vakituinen.Työ alkaa sopimuksen mukaan.

Kesälomien vuoksi aloitamme hakemusten käsittelyn 15.7.2024 alkaen, mutta laitathan hakemuksen kuitenkin viipymättä!

Kerron mielelläni lisää:
Yksikönjohtaja Anne Määttä, anne.maatta1@mainiokodit.fi

Sijaisena 15.-31.7. välisenä aikana toimii Anne Silenius,
anne.silenius@mainiokodit.fi
0400 243538 (arkisin parhaiten tavoitettavissa klo 9-15 välillä)

Sen tuntee, kun tulee kotiin.

Mainiokotien missiona on luoda parempaa hoitoa Suomeen mahdollistamalla jokaiselle asukkaalle yksilöllinen ja hyvä elämä. Panostamme Mainiokodeissa laadukkaaseen hoivaan, hoitoon ja ohjaukseen, maukkaaseen ruokaan, turvallisuuteen, yhteisöllisyyteen sekä siihen, että jokaisella asiakkaalla on oma viihtyisä koti. Mainiokotien brändin symboli, räsymatto, kuvaa koko elämän kirjoa iloineen ja suruineen.

Mainiokodit on osa Mehiläistä. Mehiläisen sosiaali- ja terveyspalveluiden ammattilaiset työskentelevät joka päivä tinkimättömästi yksityis-, yritys- ja hyvinvointialueasiakkaidemme hyväksi. Tervetuloa mukaan vahvistamaan ammattilaistemme joukkoa!
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://mehilainen.wd103.myworkdayjobs.com/tyomarkkinatori_careers/job/Muhos-Sairaalantie/Lhihoitaja--Mainiokoti-Neilikka--Muhos--_R0031552-1/apply