Automaatioasentaja (Oulu), Mestarit Henkilöstöpalvelut Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 25.6.2024
  • Hae viimeistään 9.7.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Etsimme asiakkaamme kanssa yhteistyössä automaatioasentajaa vakituiseen työsuhteeseen Oulun seudulle. Automaatioasentajana vastaat automaatiojärjestelmien korjauksista sekä huolloista asiakaskohteissa. Vastaat korjauksista ja vianetsinnöistä niin tuntitöissä, kuin projektiluontoisissa töissä. Tässä tehtävässä työllistyt vakituiseen työtehtävään aluksi vuokrasuhteen kautta ja muutaman kuukauden jälkeen suoraan asiakkaan kirjoille.

Toivomme sinulta vankkaa osaamista talotekniikan eri prosesseista. Vikojen paikallistaminen ja korjaavien toimenpiteiden tekeminen on sinulle tuttua. Olet oma-aloitteinen ja sinulla on aktiivinen työote.

Odotamme sinulta kokemusta teollisuuden automaatio- ja sähköasennuksista. Instrumenttikaapeloinnit ja sähköstyötöt, tietoliikenneverkot ja hyllyreittien asennukset sekä laitetestaukset ja putkitukset kuuluvat arkipäiviisi. Yksin ei kuitenkaan tarvitse onnistua, sillä esihenkilösi tuki ja mutkaton yhdessä tekemisen meininki takaavat parhaan lopputuloksen. Työtä tehdään asiakaskohteissa. Toivomme sinulta oman auton käyttömahdollisuutta.

Toivomme sinulta

vähintään kahden vuoden kokemusta automaatioasentajan tehtävistä
     sähkö- ja automaatioalan perustutkintoa
     LVIAS-järjestelmien (esim. Fidelix) kokonaisvaltaisen prosessien osaamista
     sujuvaa suullista ja kirjallista suomen- ja englanninkielentaitoa

Tarjoamme sinulle

vakituisen ja kokoaikaisen työsuhteen Suomen isoimmassa talotekniikkayrityksessä
     mielenkiintoisen ja monipuolisen tehtäväkentän
     mahdollisuuden oman ammattitaidon kehittämiseen
     kilpailukykyisen palkan ja monipuoliset henkilöstöedut

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, haethan mahdollisimman pian, sillä avoimet työpaikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä. Lähetä hakemuksesi ja CV:si palkkatoivomuksineen oheisen hakulinkin kautta tai sähköpostitse osoitteeseen info@henkilostomestarit.fi otsikolla Automaatioasentaja (Oulu). Huomioithan, että haastattelemme potentiaalisia hakijoita jatkuvasti.

Mestarit Henkilöstöpalvelut Oy on rakennusalan ja talotekniikan toimialoilla toimiva henkilöstöpalveluyritys. Yrityksille tuotamme henkilöstöpalveluratkaisuja vahvalla ammattitaidolla. Työntekijöillemme olemme turvallinen ja luotettava työnantaja ja väylä rakennusalan uusiin haasteisiin. Mestareiden toiminta perustuu vahvoihin kumppanuussuhteisiin ja asiakaslähtöisyyteen. www.henkilostomestarit.fi
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta http://mestarit.likeit.fi/apply/15962289