RekryKoulutus Junior Front- end Developer, HeadPower Oy.
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 25.6.2024
  • Hae viimeistään 19.8.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Junior Front- end Developer Headpowerille

JuniorFront-end Developer
Etsimme Code & AI Academy -rekrykoulutuksen kautta front-end kehittäjää kasvamaan monipuolisiin ohjelmistokehityksen tehtäviin. Työtä tehdään omien rakentamisen sovellusratkaisutuotteiden parissa. Kehitämme tuotteitamme moderneilla työkaluilla SAFe mallin mukaisesti, Scrum-tiimeissä. Tarjoamme sinulle kiinnostavan ja haastavan työn, jossa pääset haastamaan myös itseäsi. Työ ja lähimmät kollegasi sijaitsevat Jyväskylässä, muut toimipisteemme ja työkaverit ovat Espoossa, Tampereella ja Ulvilassa.
Arvostamme koulutustaustaa ja kokemusta ohjelmistokehityksestä, joko työkokemuksista, opinnoista tai vaikka omista projekteista. Tärkeintä on kuitenkin halu oppia, kehittyä ja ottaa haltuun uutta teknologiaa ja ratkaisuja. Työssäsi tarvitset sujuvan englannin ja suomen kielen taidon.

Headpower Oy
HeadPower on suomalainen infraverkkoyhtiöitä palveleva pilvipalvelutoimittaja. Yhtiömme on perustettu 2001, liikevaihtomme on n. 5 miljoonaa euroa ja henkilöstöä on yli 40 henkilöä. Omistajamme ovat suomalaisia infra-alan yhtiöitä.

Kehitämme jatkuvasti tuotteita ja palveluita vastaamaan paremmin asiakkaiden ja toimialan tarpeita - nyt ja tulevaisuudessa. Mahdollistamme asiakkaillemme keskittymisen tulevaan-sovelluksemme ja ohjeistomme pitävät huolen arjen sujuvuudesta. Asiakkaitamme ovat sähköyhtiöt, vesihuollon toimijat, kaukolämpöyhtiöt, infraverkkourakoitsijat sekä teleoperaattorit ja kaupunki-infran toimijat. Vaikutamme aktiivisesti toimialojen kehitykseen pitämällä yllä vuorovaikutusta asiakkaidemme ja viranomaisten kanssa.

Uusi työ asiantuntijakoulutuksesta

Uuden osaajan rekrytointi tapahtuu 6kk pituisen Code & Al Academyn kautta. Tämä RekryKoulutus tarjoaa sinulle ainutlaatuisen mahdollisuuden aloittaa uudet työtehtävät, sekä kasvattaa samanaikaisesti alan osaamistasi asiantuntijakoulutuksen siivittämänä.

HAKU
Tähän työtehtävään haetaan Code & AI RekryKoulutuksen kautta. Tarkemmat tiedot koulutuksesta ja hakuohjeet: https://koulutukset.te-palvelut.fi/kt/722239?searchPhrase=722239&announced=0&sort=1
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta mailto:taru.kaaja@saranen.fi